• 6

Taksisti blokirali Nemanjinu ulicu: Očekuje nas kolaps u saobraćaju (VIDEO)

Radi se o taksi vozačima koji taksi delatnost imaju prijavljenu van Beograda

  • 6

Jedna saobraćajna traka u Nemanjinoj ulici, ispred zgrade Vlade Srbije blokirana je desetinama vozila, a kako se saznaje radi se o grupi taksista. Zbog ovoga je došlo do stvaranja velike gužve u smeru ka Trgu Slavija.

Među taksistima ima i onih koji nisu iz Beograda (pančevačke registarske oznake). Većina njih nema oznaku TX na registarskim tablicama. Oni su sa svojih vozila poskidali taksi krovne oznake, okačili natpise "taksi štrajk", a onda vozila parkirali na ulici.

Radi se o taksi vozačima koji taksi delatnost imaju prijavljenu van Beograda i shodno važećem zakonu, ne mogu da taksiraju u prestonici, piše Blic.

Njihov jedini zahtev je da im se omogući da legalno taksiraju u Beogradu, kako sami navode.

Zbog ovog protesta došlo je do stvaranja značajnih gužvi u Nemanjinoj ulici, a situacija bi mogla da bude još gora kako se približava poslepodnevni špic, a kako se saznaje oni su najavili da će protest trajati do 16 časova.

VIDEO: Taksisti blokirali Nemanjinu ulicu u Beogradu

(Telegraf.rs)

Komentari

  • NIKOLA

    Pohapsti sve.Da se ja kao Beogradjanin tu parkiram odmah bi me odneo pauk.Treba ih uredno odneti jer ometaju saobraćaj.Beograd je pun sveta odasvuda to tako ne može.Kad odete bilo gde u hotel plaćate boravišnu taksu.Ne moždte obavljati delatnost ako niste iz ovog grada.Vlasti moraju da sprobovode zakon kako piše a ne kako im odgovara.Zaustavite najezdu inače će Beograd postati NAJVEĆE SELO U EVROPI.

  • Hehq

    E zato sam se ja preselila sto dalje od centra grada jer mi je vise bilo muka da se skoro svaki dan i apsolutno svaki vikend blokira grad.

  • Ja..

    A ko im je izdao dozvole? Naravno da me mogu sa tablicama iz Pančeva i drugih gradova da rade u Bg! Ni Bg taxisti ne rade u Nišu, Novom Sadu ili bilo kojem drugom gradu! Nisu u pravu!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima