Beogradski student je vratio roditeljima pozajmljenu peglu. U njoj je bilo stvorenje zbog koga više nikada ne smeju da je koriste (FOTO)

"Ljubimac" je bio slobodan da sam izabere sredstvo transporta

  • 2
Foto: Facebook/Studenti beogradskih univerziteta

One su uvek tu. Verno društvo bez obzira. Svi uslovi, svaka muka, romantična šetnja ili najteži kućni poslovi one, očigledno, ne prave razliku - najprisniji, a neželjeni prijatelji smrdibube. U poslednje vreme zavlače se svuda, ali ono što se desilo jednom studentu iz Beograda zaista je malo verovatno i da nije postavio sliku na Fejsbuk stranicu "Studenti beogradskih univerziteta", malo ko bi mu poverovao.

S najezdom u jesen, i se čini nemoguće, one uspevaju da uđu u svaki kutak tražeći toplo mesto za zimu. Nije im teško ni da pomognu čak ni pri peglanju.

Nikome nije jasno kako je smrdibuba uspela da uđe baš u peglu, niti kako sada može da se istera napolje. Deluje prilično zarobljeno i nemoćno. Postavlja se pitanje - šta bi bilo kada bismo uključili us truju peglu - da li bi iz nje izašao onaj dobro poznat, ubistačni miris?

- Iz studenjaka sam poneo ljubimca kući - prokomentarisao je "srećni" vlasnik životinjice koja se samozatočila u pegli. Ipak, koliko su ovi insekti omraženi govori i komentar jedne devojke na ovu podeljenu fotografiju:

- Bukvalno bih spalila peglu.

I ostali komentari su u sličnom maniru, a mi pitamo vas - šta biste vi radili da vam se ovo desi? Pišite u komentarima! 

Video: Smrdibube ni kafu nisu preskočile

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA