≫ 

Centar Beograda ostao bez grejanja: Zbog kvara veliki broj ulica bez toplih radijatora

Ekipe za hitne intervencije već su na terenu i učiniće sve da kvar bude otklonjen u najkraćam mogućem roku

  • 7

Usled neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda M6 na grejnom području toplane "Novi Beograd" iz kojeg se toplotnom energijom snabdevaju delovi centralne gradske zone, danas od 9 biće prekinuta isporuka toplotne energije potrošačima u centralnim gradskim ulicama.

Bez grejanja će biti potrošači koji se nalaze u Savskoj ulici, Durmitorskoj, Višegradskoj, Vojvode Milenka, Risanskoj, Birčaninovoj, Sarajevskoj, Kneza Miloša, Balkanskoj, Nemanjinoj, Miloša Pocerca, Deligradskoj, Kralja Milutina, Njegoševoj, Resavskoj, Stjepana Filipovića, Fabrisovoj, Zvečanskoj, Oblakovskoj, Dobropoljskoj.

Bez grejanja ostaće i deo Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice), saopšteno je iz JKP "Beogradske elektrane".

Ekipe za hitne intervencije već su na terenu i učiniće sve da kvar bude otklonjen u najkraćam mogućem roku kako bi potrošači što pre bili snabdeveni toplotnom energijom, navodi se u saopštenju.

Ponovna isporuka toplotne energije potrošačima u pomenutim ulicama i delovima grada očekuje se u nedelju, 25. novembra 2018., u ranim jutarnjim satima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. novembar 2018 | 09:15

    Uvek se pitam kad gledam ove nove zgrade sto se prave nemaju dimnjake uopste,postoji nesto sto nikad nemoze izaci iz trenda a to je dimnjak,eto vidite sta se desi neka havarija koja moze potrajati i par meseci ili nema struje i kako ce te se grejati kad nema dimnjaka a kad ima dimnjaka onda nema zime sporet smederevac iili alfa plam zalozite i prezivite zimu ,nikad se nezna sta donosi dan a sta noc investitori i projektanti zgrada

  • Va

    24. novembar 2018 | 09:15

    Pravite fontane a nemate grejanje

  • Djordje

    25. novembar 2018 | 09:10

    Placam grejanje cele godine a kad dodje zima grejanja skoro da i nema radijatori mlaki avec oko sest po podne su hladni? Kad zovem da se zalim niko se ne javlja!? Pljackaju nas i niko im ne moze nista a nas gradjane nema ko da zastupa i zastiti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA