≫ 

"Autobusi ne idu od Zelenog venca. S ljubavlju, vaš cvećar": Zbunjene putnike dočekala neobična poruka

Autobusi, zapravo, ne idu već treći dan

  • 2

Da autobusi sa linija 52, 53 i 56 ne idu od Zelenog venca zbunjene putnike, koji uzalud upiru pogled ka Savamali, očekujući svoj prevoz, na simpatičan način obavestio je jedan cvećar.

Prigodno, svoju poruku ukrasio je sa nekoliko nacrtanih cvetića, no to nije umanjilo nezadovoljstvo putnika kada su shvatili da će do sledeće stanice morati da pošteno prepešače.

Iz GSP-a su potvrdili ovu informaciju i naglasili da prevoz na jednoj strani Zelenjaka ne funkcioniše ceo vikend.

- Autobusi sa linija 52, 53, 56l i 56 ne idu od subote, jer u Ulici kraljice Natalije, u nivou brojeva od 56 do 58, izvode radovi. Njih obavljaju javna preduzeća "Vodovod i kanalizacija" i "Beogradske elektrane". Dok oni ne završe, režim saobraćaja biće izmenjen - rekli su za Telegraf.rs iz GSP-a.

Kada će to biti, ni sami ne znaju. Kako tvrde, oko 8.30 su njihovi referenti bili na licu mesta, ali tamo nisu zatekli nikod od izvođača radova. Do tada, početna stanica za ove autobuse biće u Admirala Geprata.

VIDEO: Da li je vozač ovog autobusa lud ili pijan?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    10. decembar 2018 | 18:13

    Hvala!

  • Мирослав

    11. decembar 2018 | 17:50

    Зашто ово обавештење нису поставили џабалебароши из ГСП или Дирекције за саобраћај? Мрско им је да излазе из канцеларија за дебеле паре. Зашто би грађанство морало да зна да је станица привремено укинута, па нек је само и дан-два. Није им ово први пут а сигурно ни последњи. Багра преплаћена и бахата.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA