"Seo je pored mene, pipkao me i pretio - znam kad se vraćaš kući, mrak je tada": Devojka upozorila na manijaka u busu za Mladenovac

Ona je preko Fejsbuk grupe "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" poslala i njegovu fotografiju

  • 4

Devojka koja se vozi autobusom na liniji 499 upozorila je da ju je oko pet ujutru, po polasku sa glavne stanice u Mladenovcu, spopao manijak koji je prvo pipkao, a posle joj i otvoreno pretio.

- Prilazi "gospodin" i seda pored mene, poznat mi je jer živimo u istom mestu. Govori mi "studiraš nešto", ja kažem "da, ekonomiju" i okrenem glavu. Tog trenutka on jednim delom stavlja njegovu ruku na moju nogu, ali ja uporno pomeram nogu, koliko god da pomerim, on sve više i više. Kada sam videla da se to ne dešava slučajno i da je krenuo rukom sve više prema gore, rekla sam mu "pomerite se, idem da sednem pozadi", a on odgovara "sedi, gde si pošla" - napisala je ona.

Ona je preko Fejsbuk grupe "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" poslala i njegovu fotografiju, budući da ga je navodno prepoznala jer žive u istom mestu. Iz njene poruke može se zaključiti da je čovek bio izuzetno navalentan, a da sve bude gore, devojka je navela da navodno ima i ćerku koja je samo nekoliko godina mlađa od nje.

- Objavite ovo kako bih upozorila sve devojke koje putuju linijom 499 - napisala je uplašena sugrađanka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    14. decembar 2018 | 16:42

    Nasi muskarci postadose gori od Talibana,ko zna sta tek ovaj pedofil radi svojoj cerki.Danas ispred ekonomskog pokusali da opljackaju devojku,momak koji je prisao da pomogne dobio batine.Sta se ovo desava vise?Pa posle luda ona baba sto je uslikali sa nozem u tramvaju.Mojim cerkama sam rekla kada se ne daj Boze desi takva situacija u tramvaju odmah dezodorans prskaj u oci pa neka vide matori pedofili svog Boga.

  • DARKO 100%

    14. decembar 2018 | 16:08

    Ostalo je nejasno pa jesi otisla nazad da sednes ili si ostala tu pored njega da sedis,neznam u tim slucajevima trebala si vozaca da obavestis o tome i da on ili ti pozoves policiju

  • ratar

    14. decembar 2018 | 16:12

    Ee ove zene sve im smeta. Ajde bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA