"Molim mladost da čuva prostatu": Posle ljubavnih, Čučković deli i medicinske savete (FOTO)

Obrenovčani su ispunili obećanje prošetavši u papučama čak i po zimi, a predsednik opštine Miroslav Čučković odgovorio im je "doktorski"

  • 0

Povodom izgradnje puta u naselju Veliko polje, planiranog nekoliko meseci unazad, predsednik GO Obrenovac Miroslav Čučković imao je kratku, ali slikovitu prepisku na društvenim mrežama sa meštanima.

On je obećao put, a lokalci da će po njemu u ovo vreme prošetati u papučama, što su i učinili tokom jučerašnjeg dana.

Meštani su ispunili obećanje i fotografije u obući za kuću ili neko toplije vreme, dok ih okružuje sneg na blatnjavom putu poslali su predsedniku opštine.

Čučković je uz najavu kada će biti gotov put, konačno prilagođenom papučama, imao spreman savet iz oblasti struke zdravstvenog radnika:

- Najlepše molim mladost Velikog polja da čuva prostatu i bubrege, jer kad prođe posle snegova novi put trebaće im zdravlje, a trebaju nam i nove generacije posle nas.

Čučković je i ranije imao savete "u rukavu", pa je u proleće bio aktuelan jedan ljubavni, nezadovoljan grafitom na jednom zidu:

- Mi ćemo ga naučiti u novim programima škole, može da svira gitaru, može da uči da pleše, može da uči da crta na likovnoj sekciji. I ako uradi te tri stvari za nju, sigurno će je pre osvojiti nego sa ovim zidom.  Da joj pokloni sliku u kojoj je nacrtan neki pejzaž, da joj odsvira pesmu na gitari i da pleše s njom, a ne da ovo "lutko s tobom pleše", nego da pleše sa njom. Ta tri kad nauči ona je njegova sto posto…. Mislim nisam ja neki zavodnik nego čisto razmišljam praktično kako bih ja to radio.

Video: Bikini kupanje u snegu?! Što da ne

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA