≫ 

Vlasnik "hamera" koji je divljao Beogradom prijavio se policiji u pratnji advokata

Aleksander Šotra, koji se vodi kao vlasnik vozila, pojavio se u stanici "Stari grad" oko podneva

  • 9

Aleksander Šotra (39), vlasnik "hamera" koji je u petak divljao po Beogradu i pokupio kiosk u kojem se nalazila radnica nešto posle podneva stigao je u Policijsku stanicu Stari grad, saznajemo iz policije.

On je u pratnji advokata stigao u stanicu policije, jer se "hamer" vodi na njegovo ime, a policija je izdala potragu za vlasnikom. Kako saznajemo, istražni organi treba da utvrde da li je Aleksander vozio ili, kako je njegov otac tvrdio, da je vozilo ukradeno. Posle sat vremena, Šotra je napustio stanicu policije.

"Hamer" je, inače, napravio totalni haos u centru Beograda, kada je tokom brze vožnje povredio ženu koja je zaposlena u trafici na uglu Palmotićeve i Svetogorske ulice.

Drama je počela oko 14 sati, kada je muškarac prvo pokosio semafor na uglu pomenutih ulica, a onda nastavio da divlja vozilom kroz Palmotićevu tokom koje je oštetio više parkiranih vozila. Muškarac je potom nastavio da vozi kroz Palmotićevu, da bi se na kraju zakucao u betonsku kapiju ispred jedne kuće.

Kasnije se oglasio i otac Aleksandera Šotre, biznismen Rajko Šotra, koji je izjavio da je "hamer" ukraden, kao i to da njegov sin nije kriv.

- On je u subotu startovao automobil i ostavio ga da se zagreje ispred kuće. Vratio se po naočare, a kad je izašao, video je da nema automobila. Uplašio se, pobegao u kuću i zaključao se. Zbog krađe i tekstova o njemu završio je kod psihijatra. Svedok Borisav Ignjatović, koga je vozač hamera udario, rekao je da je iz njega izašao obrijan mladić u beloj košulji. Moj sin pušta bradu godinama - kazao je Šotra za medije.

VIDEO: Kakav bezobrazluk! Da li se ovako mimoilazi gužva na Brankovom mostu?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kluzo

    17. decembar 2018 | 13:17

    Aj sad forenzika pa da vidimo otiske na voloanu i menjacu.ma daaaj.čuj uplašio se i pobegao kad je video da mu nema kola .hahaha.dodji juče i prekjuče

  • Ja...RS

    17. decembar 2018 | 13:44

    Ako se uspostavi da su lagali strpati u zatvor i nega i advokata u paketu.

  • montenegringo

    17. decembar 2018 | 13:28

    Pa fino su nasli pricu a imali su samo dva dana vremena da se prijave policiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA