≫ 

"Moj tata je nestao. Molim vas, javite ako ga vidite": Apel ćerke čijem se ocu od pre četiri dana na Zvezdari gubi svaki trag

Poslednji put se javio 13. decembra oko 19:30 sati, a na sebi je tog dana imao crnu kožnu jaknu i farmerke

  • 2

Mioljub Milovanović (56) iznenada je nestao 13. decembra u Beogradu, gde radi već godinu dana. Poslednji put viđen je na Zvezdari, u naselju Mirijevo, blizu policijske stanice i od tada mu se gubi svaki trag.

Na sebi je tog dana imao crnu kožnu jaknu i farmerke, kaže za Telegraf njegova ćerka Milica Milovanović koja je preko Fejsbuka apelovala na ljude da joj jave ako ga negde ugledaju.

Mioljub sa ćerkom Milicom, Facebook

- Moj tata je nestao. Poslednji put se javio 13. decembra oko 19:30 sati i od tada mu se gubi svaki trag. Nije bio u stanu u kom je boravio, niti je bio na poslu. Telefonom ne možemo da ga dobijemo jer je nedostupan. Ako ga je bilo ko video ili ima bilo kakvu informaciju o njemu, neka se javi na sledeći broj: 0628532208 - napisala je Milica.

Nestanak je prijavila i policiji, ali gde je Mioljub, i dalje niko ne zna. Inače, kako nam je rekla, Mioljub je sa njenom majkom živeo u Žagubici sve dok se nisu razveli. Posle toga, ostali su u veoma dobrim odnosima, a Mioljub se zbog posla preselio u Beograd.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    17. decembar 2018 | 22:01

    STAVITE OVU VEST NA POČETAK KAO UDARNU DOK SE ČOVEK NE POJAVI ! To je najmanje od medija što može da se uradi a nije teško, možda ga neko prepozna, a sliku potiskuju druge mnogo nebitnije vesti!

  • Sasa

    17. decembar 2018 | 20:27

    Da nije i on otišao da pokazuje strancima bg i obezbedi glasove na eurosongu.Naravno da se šalim ali verujte da mi je tako nesto proletelo odmah kroz glavu zahvaljujući onoj primadoni sto je ceo grad trazio dva dana a ona se sprda jos sa nama.p.s.želim ti da nadjes sto pre oca zivog i zdravog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA