Agonija u Beogradu: Popucali kablovi u Vojvode Stepe, oštećene šine na Novom Beogradu, tramvaji ne saobraćaju (FOTO)

Očekuju se gužve u ovim delovima grada, na Autokomandi već haos

  • 2

Tramvaji na Novom Beogradu ovog jutra ne saobraćaju zbog oštećenja šina u ovom delu grada i pucanja električnih kablova u Vojvode Stepe, potvrdili su u GSP "Beograd". Zbog toga se očekuju pojačane gužve u ovom delu grada, a tramvaji će biti zamenjeni autobusima.

Ovog jutra, kako kažu taksisti, pojačan intezitet saobraćaja je na potezu od Banovog brda prema centru, u Takovskoj od Cvijićeve prema Ulici kneza Miloša, na Trgu Nikole Pašića, Terazijskom tunelu, Brankovom mostu.

Na Autokomandi je već pojačan saobraćaj Foto: Telegraf

- Pored ovih putnih pravaca, pojačana gužva je i u Bulevaru despota Stefana od Pančevačkog mosta prema centru grada, na autoputu od Plavog mosta do "Arene", kao i standardno Autokomanda i svi prilazi oko nje - kažu u Beogradskom taksiju.

Foto: Mateja Beljan

U Surčinskoj ulici, u naselju Ledine, prema Ulici doktora Ive Ribara je velika gužva i usporen saobraćaj. Južni bulevar od Maksima Gorkog prema Bulevaru oslobođenja, i Ustanička ulica prema centru takođe.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA