Moto Deda Mrazovi i ove zime sa najlepšom novogodišnjom misijom: Da obraduju mališane sa specijalnim potrebama Doma u Sremčici

Moto klub BJBikers neguje tradiciju uveseljavanja mališana pred Novogodišnje praznike, tako što već dvanaestu godinu za redom organizuje humanitarnu akciju "Moto Deda Mraz" čiji je cilj da deci sa specijalnim potrebama iz Sremčice ulepša dane koji nam predstoje i poziva sve bajkere da se pridruže u stvaranju novogodišnje čarolije

  • 0

U subotu 22. decembra od 10h, motociklisti će se okupiti na platou ispred gradske Skupštine u svojim odelima Deda Mraza i u 11h krenuti ka Sremčici, da sa najmlađima iz doma za decu sa specijalnim potrebama, provedu još jedan dan ispunjen smehom i radošću. Kao i prethodnih godina, svaki štićenik Ustanove biće obradovan novogodišnjim paketićem zahvaljujući brojnim učesnicima i sponzorima, na čemu su organizatori ove humanitarne akcije veoma zahvalni.

Moto klub "BJBikers" poziva sve svoje iskusne kolege motocikliste koji do sada nisu učestvovali, kao i one koji su bili deo ove humanitarne akcije prethodnih godina, da im se priključe u subotu. Iskustvo u vožnji pri otežanim vremenskim uslovima je veoma važno, jer nam je pored uveseljavanja najmlađih, bezbednost Deda Mrazova na motoru, na prvom mestu. Klub poziva sve roditelje da dovedu svoje mališane ispred Skupštine i ih da kroz druženje, zabavu i fotografisanje sa Deda Mrazovima isprate u najlepšem, novogodišnjem raspoloženju.

*Okupljanje motociklista će trajati od 10h, zajedničko fotografisanje 10:45h, a od 10:45h će se formirati kolone i polazak za Sremčicu je u 11:00h.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA