Koleginicama sam poklonila stripera Deda Mraza za Novu godinu: Jedna je bila na postu, druga zamotana maramom, a neke su "opustile ruku" (VIDEO)

Sele smo na garnituru i jedino što se čekalo bio je njegov izlazak na podijum. Tada je krenula zabava

  • 6

Novogodišnje proslave u firmama su tradicija koja se poštuje decenijama, pa sam shodno tome odlučila da iznenadim svoje koleginice i priredim im nešto ekscentričniji poklon.

Razmišljala sam u sledećem pravcu: dele se novogodišnji paketić deci, kako bi izgledalo kada bi Deda Mraz došao i nama, devojkama. Potom mi je palo na pamet - angažovaću nam stripera.

Odmah smo sve uzele telefone; Foto: Nikola Tomić

Trenutak kada je on došao izgledao je baš kao na filmu, u jednoj ruci je bila torba sa kostimom, a na licu ogroman osmeh i siguran hod do naše šminkernice u kojoj se presvukao.

Koleginice su sele na garnituru i jedino što se čekalo, bio je njegov izlazak na podijum.

Nas sedam...

Jedna je te večeri, kao i prethodnih dana bila na božićnom postu, ali na silu ugurana na sofu. Druga, za koju smo mislili da će biti smela i da će se uvijati tik uz nauljeno telo, poprilično se uplašila kada je striper Saša počeo da izvodi performans sa njom u naručju ispred nas. Dok smo se smejale i zabavljale, zanimalo nas je - kada će se i koliko skinuti?

Koleginice su bile oduševljene; Foto: Nikola Tomić

Kamera je beležila naše rekacije, a njemu gotovo da ništa nije bio problem. Bio je na visini svog zadatka - igrao je sa svakom od nas, dok smo mi sramežljivo odbijale interakciju sa njim.

Jedna koleginica se čak zavila maramom, kako se ne bi videlo koliko se smeje. Druga je pak, nakon nekoliko minuta postala poprilično slobodna. Počela je da igra sa Sašom, ali te scene smo ipak izostavili iz ovog videa i teksta. Zaista je postalo vruće u jednom trenutku, jer je Saša igrao jako izazovno i prisno.

Međutim, momenat kada je on ostao samo u uskim gaćicama, koje su sve oslikavale, jednoj od nas sedam, nije više "bilo dobro". Atraktivna plavuša, otkrila bih vam ime, ali mi nijedna od njih nije dala, počela je da se hladi rukama.

Prizor je zaista bio filmski.

Saša se striptizom bavi 10 godina; Foto: Nikola Tomić

KO JE SAŠA BRKIĆ?

Saša se striptizom bavi od svoje 18 godine, a sve je počelo od ljubavi prema plesu.

Kako nam je rekao, nikada nije igrao pred roditeljima, majka ga je samo gledala na televiziji. Onda smo ga pitali da li se seća neke od najzanimljivijih angažmana.

- Jednom su me angažovale neke devojke iz Zagreba kojima je devojačko veče zapravo bio put od Zagreba do Beograda. Kada su ušle u Srbiju, na prvoj pumpi posle granice sam ušao u uniformi policajca i rekao im da imamo prijavu, te da je ovo vanredna kontrola. Počeo sam da im pregledam pasoše, a onda je vozač pojačao muziku i to je bila prava ludnica - prisetio se Saša.

Na pitanje da li je nekad imao seks sa devojkama kojima je igrao, dao mi je misteriozan odgovor, pa ga neću ni navoditi.

Bio je prisan sa nama; Foto: Telegraf

Dok sam okretala Sašin broj provlačila mi je jedna misao - kako bi ljudi koje znam, osobito muški deo populacije, reagovao da zna da dovodim zgodnog mladog momka, koji će nauljen i skoro go igrati ispred, ali i sa mnom.

Drugari bi mi rekli "jao fuj", majka da sam totalno poludela, a drugarice da sam kao i uvek ekstremna u svojim ludorijama.

I nikada mi nije bilo jasno zašto je sramota unajmiti profesionalnog igrača, dok su barovi koji na programu imaju samo ženski striptiz uvek obema raširenim rukama dočekani.

Saša je na kraju ostao samo u gaćicama; Foto: Telegraf

Razmišljala sam i zašto žene za svoje devojačko veče tajno priređuju ovakva iznenađenja, dok je muškarcima sasvim normalno da unajme go go igračice i striptizete.

Eto, ja sam nas počastila prelepim performansom i zabavom koja je daleko od uobičajene. Nas Deda Mraz nije zaboravio. Nismo dobili nikakav paketić, ali jesmo ovaj snimak i rekacije koje ćemo dugo oponašati i prepričavati.

A vi, dragi čitaoci, udobno se smestite, pa u video na početku teksta sami procenite kako nam je bilo.

VIDEO: Saša se striptizom bavi 10 godina i za to vreme je imao mnogo neverovatnih situacija

(S.Čenad- s.cenad@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    1. januar 2019 | 22:17

    Pa onda idu kuci muzu da ga grle i ljube...bila sa drugaricom na kafi:)

  • Nikolas

    1. januar 2019 | 23:46

    IMALE STE SUPER ZABAVU I TO NIJE NISTA NOVO OVDE NA ZAPADU!!! OVDE MUZEVI IDUI GLEDAJU ZAJEDNO SA ZENAMA KABARE PROGRAM A POJEDINE MUZU PLATE ZA RODJENDAN DAMU ZA ZAJEDNICKI PROVOD U KREVETU!!! OVDE SE NIKO ZBOG TOGA NESVADJA I NERAZVODI VEC ODAVNO!! BOGATI SE PROVODE I KORISTE USLUGE DAMA ZA ZABAVU I SVE JE TO ZIVOT !!!

  • Tanja

    2. januar 2019 | 07:21

    Fino

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA