Izgubila sam verenički prsten u Beogradu: Nije mi nešto posebno značio, ali sada vas preklinjem da mi ga vratite (FOTO)

Izgubljen je u kafiću preko puta Delta sitija ili u samom tržnom centru

  • 8

Odlazak kod lekara i saznanje da nisam baš zdrava. Sa osmehom na licu idem dalje. Nekoliko sati kasnije, nestao mi je verenički prsten. Do tad najmanje važna stvar postaje razlog što gubim volju da nastavim bilo šta. Napravljen od burme oca mog muža, koji je preminuo na datum kad je izgubljen, odjednom mi je postao najbitniji na svetu. A, onom ko ga je našao, on neće da predstavlja ništa.

Svako jutro sam ga stavljala na ruku. Nažalost, nisam to radila jer sam razmišljala da predstavlja "simbol ljubavi" nego mi se sviđalo kako mi stoji.

Nakon što sam ga zaboravila u kafiću, dobio je potpuno novi smisao. Onaj koji je trebalo da ima od samog početka. Uvek je trebalo da me podseća na obećanje koje smo muž i ja dali jedno drugom - ostaćemo zauvek zajedno. Da me vraća u vreme dok mi je u stomaku raslo prvo dete.

Moj verenički prsten je običan krug, bez ikakve vrednosti, osobi koja ga je našla. Izgubljen u kafiću L. preko puta Delta sitija, nadam se da će ipak naći put do mog prsta.

Mala je šansa da mi je skliznuo i u samom tržnom centru.

Izgubljen je u kafiću Lavina preko puta Delta sitija Foto: Telegraf

Molim osobu koja ga je pronašla, da učini dobro delo i da mi ga vrati. Prsten je tanak sa okruglim delom na vrhu. U njemu se nalazi kamen. Izgleda sasvim obično i jednostavno.

Ali, on je moj i, "srećni pronalazaču", on nikad neće postati tvoj. Ne možeš da budeš srećan što si ga našao, jer je neko tužan što ga je izgubio. On predstavlja istoriju jedne porodice, tebi nebitne, ali drugim ljudima veoma značajne.

Zato te ponovo molim da mi ga vratiš. Verujem u dobrotu ljudi i zato se nadam da si i imao tu nameru. Da nisi prijavio zaposlenima u kafiću ili tržnom centru jer pokušavaš da nađeš način da ga daš osobi koja ga je dobila od svog muža. Sad ti dajem priliku da me pronađeš, jer ja nikako ne mogu da nađem tebe.

Piši mi na mejl i.vlajkovic@telegraf.rs i ja ću ti biti večno zahvalna, a ti ćeš biti ponosan na sebe. Veruj da je to veća nagrada nego što si pre dva dana, 26.12. pronašao prsten koji ti ne pripada.

VIDEO: Očekivala je kuglicu i kalašnjikov, ali ne i verenički prsten

(Ivana Vlajković/i.vlajkovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    28. decembar 2018 | 12:45

    Meni samo jedna stvar nije jasna, dok ga je imala nije joj znacio nista, a sad kad je izgubila sad kuku lele... sta muz kaze na sve to? I sto je u kaficu skidala praten? Zbog svalera? 😁

  • Molil lepo

    28. decembar 2018 | 12:16

    Znam da si očajna i sve to razumem ali brate pretera ga bre sa ovim kletvama , jos ces čini i magiju da baciš

  • Nole

    28. decembar 2018 | 13:14

    U kafiću kažeš? Sugurno si bila s nekim čim si skinula da ne vidi da si udata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA