≫ 

"Sine, policija je došla po tebe": Ovu rečenicu u Novoj godini Viktor (4) nikad neće zaboraviti, a tek momenat kada su izvadili pušku i lisice (VIDEO)

A policajci Miloš i Ivica ispali su, kako kaže Vukašin, "pravi carevi"

  • 21

"Sine, policija je došla po tebe" - ovu rečenicu verovatno niko nikada nije izgovorio sa oduševljenjem, osim Vukašina Nenezića, čiji je maleni sin Viktor (4) na te reči uzbuđeno dotrčao do prozora, prateći rotaciju radoznalim očima.

Sve što je Viktor želeo da za Novu godinu bila je policija. Ne pištolj, ne uniforma, već neodređeno - policija.

- Hteli smo da mu nešto drugo kupimo za praznik, ali kako je samo to ponavljao, odlučili smo se za policijski set. U novogodišnjoj noći, kada je već trebalo je da deci damo poklone, ni sam ne znam kako, došao sam na ideju da pozovem Policijsku stanicu Voždovac i zamolim patrolu da svrati, da mu oni uruče poklon - priča za Telegraf.rs Vukašin i dodaje da kad je to saopštio dispečerki preko telefona, devojka se grleno nasmejala.

No samo nekoliko minuta kasnije javili su se policajci i rekli da bi rado došli da obraduju dete.

- Izašao sam napolje i dao im poklon i dogovorili smo se da Viktora stavim kraj prozora, a oni će se vratiti sa uključenom rotacijom. Videvši ih, Viktor je isprva bio zbunjen - kaže ovaj originalni otac.

Patrola se zaustavila pred gradom, dok ih je Viktor oduševljeno pratio očima Printskrin: Facebook/Vukašin Nenezić

No, ipak je 4-godišnji dečak pokazao hrabrost kakva dolikuje budućem policajcu i smelo otvorio vrata, gledajući nepoznate momke u uniformi pravo u oči.

A policajci Miloš i Ivica ispali su, kako kaže Vukašin, "pravi carevi".

- Viktore, mi smo čuli da ti želiš da postaneš policajac. Onda je ovo za tebe. Da budeš dobar policajac. Ovo ti je značka, ovo pancir, lisice, puška, sat. Bravo Viktore, imaš bolju opremu nego mi - našalili su se ovi momci, dok su oduševljenom detetu predavali poklon.

Kada je videla koliko joj je unuk srećan, Viktorova baka je počela da plače.

- Osmeh koji je moj sin imao je moj najveći poklon za Novu godinu. Hvala Milošu i Ivici iz PS Voždovac koji su mi izašli u susret i to ostvarili. Momci, pravi ste carevi. Srećna Nova Godina svima - poručio je Vukašin na Fejsbuku, a njegova objava je postala pravi viral na društvenim mrežama.

VIDEO: Kako da vam ovo ne ulepša dan?! Neverovatan "izum" jednog tate

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Миле Л.

    4. januar 2019 | 11:19

    Колико мало треба да би неко био срећан!

  • plavi safir

    4. januar 2019 | 11:45

    Bravo za roditelje, bravo za policiju Voždovac i policajce koji su usrećili ovo divno dete. Hvala vam i od mene! Ovo dete će biti, tj već je dobar čovek!

  • DVADESETDVOJKA

    4. januar 2019 | 11:12

    Hvala im i od mene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA