≫ 

"Ono kad se praviš da slušaš muziku da ne bi ustupio mesto": Jaka poruka u beogradskim autobusima

"Ponekad svi radimo loše stvari. Sad uradi nešto dobro"

  • 4

Na automatu jednog beogradskog autobusa osvanuo je natpis koji najbolje opisuje sve one koji sede i ne žele da ustupe mesto nikome.

"Ono kad se praviš da slušaš muziku da ne bi ustupio mesto u autobusu" , stoji iznad karikature osobe koja sedi sa slušalicama i starije žene sa štakom.

U nastavku ove fotografije piše - Ponekad svi radimo loše stvari. Sad uradi nešto dobro. Spasi život. Daj krv.

Ovaj kratka priča prosečnog (mlađeg) putnika, deo je kampanje za dobrovoljnu transfuziju krvi.

Tako da, ukoliko se pravite da ne vidite i ne čujete da je nekom potrebno mesto u autobusu, ne sklanjajte se od onih kojima je krv potrebna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    11. januar 2019 | 15:25

    Meni kada sam bila u drugom stanju na liniji 511 ,svi su se pravili da ne vide da je sofer zaustavio autobus i nije hteo da vozi dok mi neko ne ustupi mesto. I tada niko nije hteo osim jedne bake. Dete malo na istoj liniji drzim u rukama i molim devojke i zene srednjih godina samo da dete uzmu da bi sedi ne ja,nisu htele. Dok na drugim linijama po gradu svaka cast. Zarekla sam se da na liniji 511 moj sin ustati nece tim devojkama i zenama kada budu bake i trudnice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA