≫ 

Spektakularan vatromet u Bloku 62: Tresle se zgrade na Novom Beogradu, varnice nadvisile solitere, policija i građani u čudu (VIDEO)

Prozori samo što nisu popucali

  • 24

Blok 62 uspeo je da za doček Srpske Nove godine postane ono što je Blok 45 za doček one "belosvetske". Izuzetno snažan vatromet je oko 23 sata zatresao okolne zgrade, zapalio nebo nad blokovima, ali i dozvao nekoliko patrola, obavestivši sve susede da se i večeras slavi.

- Ovi će dići sve u vazduh - čulo se sa nekoliko terasa, čiji su stanovnici isprava pomislili da je reč o nekom novom puškaranju u "šezdesetim".

Videvši sa koliko boja sija nebo nad njihovim soliterima, odahnuli su, a onda se priključuli opštem oduševljenju. Ipak, moleći se da im prozori ne popucaju.

Žar je u nekim trenucima prelazio visinu njihovih višespratnica, kunu se neki.

 
 
 
View this post on Instagram
Vatromet blok 62 ❤#vatromet #blok62 #novagodinaA post shared by SneskaART (@sneskaart) on

Vatromet je trajao dva, tri minuta, za vreme kojih su i patrole stigle na lice mesta. Pomalo zbunjeni policajci su, reklo bi se, i sami očekivali obračun navijača, a ne svečare sa pirotehnikom u ruci. 

Odjecima vatrometa ubrzo su se pridružile i sirene automobila, te se čitav 62. pretvorio u jednu mešavinu buke i svetlosnih efekta, ali samo na kratko.

 
 
 
View this post on Instagram
Proslava srpske nove :) #srpskanovagodina #vatromet #blokovi #novibeogradA post shared by Кристина Николић (@kristinica99) on

Ostala je iza slavlja spaljena pirotehnika, moguće i neka tužba za uznemiravanje javnog reda i mira, ali i neverovanta euforija kakva se u nedelju veče, pred radni ponedeljak, retko viđa. 

Srećna Nova godina!

 
 
 
View this post on Instagram
#srpskanovagodina #blokovi #vatromet #fireworks #newbelgrade #orthodoxnewyear #serbiannewyearA post shared by nebojsa_spasojevic (@spaskeu) on

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • САША

    13. januar 2019 | 23:57

    Е то је мој блок.СРЕЋНА НОВА ПРАВОСЛАВНА 2019.!

  • Bravo

    13. januar 2019 | 23:56

    Tako je!Jel Srpska Nova Godina ili nije?!

  • Marijana Bakov

    13. januar 2019 | 23:56

    Steta sto nocas radim pa nisam mogla da prisustvujem vatrometu.Komsije pozdrav Iz bloka 61 .Srecna Nova godina i zelim vam svako dobro u njoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA