• 5

Radost u Hitnoj pomoći zbog posete Putina: Dogodila se neverovatna stvar, zaposleni veruju da je to zahvaljući predsedniku Rusije

Putin je posetio Beograd 17. januara

  • 5

Dolazak Vladimira Putina u Beograd pamtiće se i po daleko manjem broju poziva, koji je juče i noćas, primila Hitna pomoć. Kako nezvanično saznajemo, zaposleni u ovoj službi radovali su se zbog posete ruskog predsednika, jer su se, kako kažu, zahvaljujući njemu građani osećali mnogo bolje, a oni su imali manje posla.

Pojedini zaposleni su na glas govorili "e, da nam je Putin svaki dan gost".

Tokom dana i noći u glavnom gradu bilo je za oko 50 intervencija manje nego inače. To se ne odnosi samo na tuče, saobraćajne nesreće, već i na zdravstvene probleme.

S obzirom na to da je policija juče, zbog posete Putina, maksimalno obezbeđivala grad, moglo je da se očekuje da bude daleko manje nasilja na javnim mestima, i saobraćajnih nezgoda.

Međutim, iako se policija, razumljivo, nalazila samo na ulicama, nasilnici su i u kućama bili "mirni", pa je Hitna pomoć imala daleko manje "posla". Možda su bili "zauzeti" gledanjem jučerašnjih događaja, pa nisu imali "vremena" da drugima nanose povrede zbog kojih bi morala da interveniše ova služba.

Foto: Telegraf

Linija 194 manje je zvonila i što se tiče osoba sa zdravstvenim problemima, kako onih koji imaju stalnih problema, tako i onih kojima je iznenada pozlilo.

Juče tokom dana i noći, Beograđani su se osećali daleko bolje nego inače, ako se uzme u obzir podatak da je Hitna pomoć primila samo 74 poziva, a obično ih bude oko 120.

Veliki broj građana veče je provelo ispred Hrama Svetog Save ili televizora, posmatrajući susret dva predsednika. Moguće da zbog toga bolesni nisu imali vremena da razmišljaju o zdravlju, nasilnici da nekog povrede, a vozači su se kretali polako, zbog policije koja se nalazila na ulicama.

Od 74 poziva koliko je primila Hitna pomoć, 17 intervencija je bilo na javnom mestu.

VIDEO: Bratski zagrljaj Putina i Vučića na aerodromu

(I.V.)

Komentari

  • Zorica

    Dosao nam je covek sa cistom dusom i srcem puno ljubavi i samim tim nasoj Srbiji doneo samo dobro. Predsednik Putin je andjeo. Ziv i zdrav nam bio i Gospod Bog ga cuvao

  • Mileduduk

    Kada bi ostao jos koji dan ne bi bilo laznih bolovanja. Ni vadenja zuba.

  • Neki

    Pa zar nama treba Putin svaki dan da bi bilo manje nezgoda i tuča ,vjerovatno treba kad se ispostavilo da je bilo 50 slucajeva manje nego inace, koji smo mi to narod...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima