Čudna situacija na Dorćolu: Vozač džipa i jedan tata su se podžapali, devojčica je plakala, a onda su komšije počele da šamaraju

Da li problemi moraju ovako da se rešavaju?

  • 10

- Otac je vodio ćerku juče po podne iz vrtića, a na delu trotoara kuda su njih dvoje prolazili vozač crnog džipa pokušavao je da se isparkira i to tako divljački da je zamalo udario devojčicu. Otac se iznervirao, udario rukom u džip i opsovao vozača. Normalna reakcija za ovakvu situaciju. Međutim, vozač je odlučio da bude bahat do kraja i rešio je da se obračuna sa ocem, pred već rasplakanom devojčicom - priča za "Blic" M. T. uz molbu da mu ne otkrivamo identitet.

Incident se dogodio na uglu Dušanove i Jevrejske ulice, a sagovornik "Blica" kaže da su potom reagovali on i još nekoliko prolaznika i zaustavili vozača, a da je onda iz obližnjeg lokala izašlo još nekoliko mladića.

- Taj bahati, ćelavi vozač je dobio nekoliko šamara od momaka koji su izašli iz lokala u blizini. Nakon toga se u panici vratio u kola i odvezao u nepoznatom pravcu. Mislim da ti momci poznaju oca, da su iz istog dela grada i da su zato tako reagovali, ali svakako je vozač to zaslužio - dodaje M. T.

On kaže i da se sve odigralo brzo i da nije dolazila policija. Svoje svedočanstvo o tome podelio je i na društvenim mrežama. Nakon njegovog statusa na Fejsbuku usledili su komentari podrške i hvale. "Svaka mala pobeda, makar bila i skroz lokalnog karaktera, velika je, s obzirom na stanje u kom se nalazimo", "Samoorganizovanost je majka svake bezbedonosne kulture" i "Primenjeni patriotizam. Bravo, Dorćolci" samo su neki od njih.

Da je policija izašla, pisala bi prijave i onima koji su šamarali i onome koje ugrozio bezbednost u saobraćaju. Možda su komšije pomoge da situacija ne eskalira, ali umesto šamara i svađa, mnogo bi bolje bilo da do ovakve situacije uopšte nije ni došlo.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sexo

    20. januar 2019 | 10:05

    Pozdrav za momke iz lokala!

  • Ljubica

    20. januar 2019 | 10:47

    Svaka cast momci.Bahatosti se treba stati na kraj.

  • Tale

    20. januar 2019 | 11:26

    Ti sa džipovima su postali napast, bez obzira da li ih voze muškarci ili žene.Ćelavac u taj deo grada više neće dolaziti, garant.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA