≫ 

Gospođo, šta će Vam to, ali stvarno? Ušetala je u kafić nakrcana sa dve torbe i saksijom, i zbrisala sa neočekivanom stvari (VIDEO)

Sumnjamo da se gospođa umorila

  • 2

Zimski dani mogu da budu teški. Što, jer vam ne prija vreme, što doslovnije, od gomile debele odeće i povećanog broja sitnica koje vučete sa sobom. Ipak, jedna gospođa u Rakovici pomera granice više od majki oposuma koje nose osam svojih mladunaca na leđima.

Umnogome više i teže od standardnog zimskog tereta iznela je ženska prilika odevena u crno i sa belim šalom koja je ušetala u restoran na Petlovom brdu. Zaista iznela.

Uletela je kroz vrata kao formula u krivinu. Malo ju je zanosila leva strana, jer su na njoj na laktu već bile dve torbe i obgrljena saksija. Osvrćući se usput stigla je dovoljno da odmeri barske stolice.

Nije zaboravila naočare, tako da je dobro to sve proverila i odmerila. Na drugi, desni lakat stala je teška, visoka stolica, prva s vrata koja joj je zapala za oko. Uverivši se da nema nikoga, vešto je izašla kroz poluotvorena vrata, odnevši stolicu.

Ni da zakači, ni da lupne.

- U subotu uveče ova "gospođa" ukrala je barsku stolicu iz "Malog Kristala". Ne znamo je od ranije, ali pretpostavljamo da je negde iz okoline. Davao je muž da se izrade te stolice, možda koštaju nekoliko hiljada dinara - tvrde vlasnici restorana, koji pokušavaju da saznaju ko je žena.

Nestaju pepeljare, čaše, ali ovako kabastiji slučajevi su ređi.

Gospođi, nije zasmetalo što će joj se smrznuti ruke januarske subote. Nema rukavice, ali jedan od scenarija je da je preče bilo da odmori malo dok miriše cveće. I "prištedi" nekoliko hiljada dinara, a taj poduhvat slučajno snimi kamera.

(M. Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA