Misteriozni muškarac mi je dao čudni flajer u centru Beograda: "Javi se pravom zavodniku ženskih srca. Čekam te" (FOTO)

Devojka koja je dobila "poziv" poslala je redakciji Telegrafa.rs fotografiju čestitke

  • 2

Deleći nesvakidašnje flajere misteriozni muškarac ostavio je u šoku devojke u centru Beograda. Na "poklonu" koji daruje na ulici piše da se pripadnice lepšeg pola jave zavodniku.

"Draga damo, javi se pravom zavodniku ženskih srca. Čekam te" , napisano je na belom papiru. Ispod se nalazi ime i broj telefona.

Devojka koja je dobila "poziv" odlučila je iz čiste radoznalosti da okrene broj telefona. Iskustvo je, kako kaže, bilo jedinstveno i zato je želela da ga podeli sa drugima.

- Dok sam šetala centrom grada, prišao mi je neki momak i dao mi papir. Navikla sam da tu uvek neko deli flajere, pa sam ga uzela, stavila u džep i nastavila dalje. Kad sam došla do kante, htela sam da bacim papir i vidim da je u pitanju neka čestitka. Kad sam pročitala baš sam se iznenadila. Moram da priznam da mi se baš dopao gest - rekla je kroz smeh čitateljka Telegrafa.rs koja je kontaktirala našu redakciju uz molbu da ostane anonimna.

Devojka koja je dobila "poziv" odlučila je iz čiste radoznalosti da okrene broj telefona Foto: Telegraf

Ispričala je da je prvo mislila da se radi o nekakvoj prevari. Da neki tinejdžer želi da se zabavi tako što će da "smesti" drugu da ga zovu razni ljudi. Pomislila je i da je možda u pitanju i neki marketinški trik.

- Okrenula sam broj telefona, međutim niko se nije javio. Nakon nekog vremena zvonio mi je telefon. Bio mi je nepoznat broj. Čula sam muški glas i zvučao mi je prilično zanimljivo. Ali, i dalje sam mislila da se neko šali. Pitala sam ga koji je razlog što mi je dao karticu. Objasnio mi je da u njegovo ime "papir" deli njegov brat i da su mu namere ozbiljne. Želi da pronađe ženu kojom će da se oženi i da ima decu - kazala je sagovornica.

Prav zavodnik ženskih srca Printskrin: Viber

Zavodnik joj je objasnio da je od brata tražio da flajere daje samo lepim devojkama.

- Rekao mi je da na osnovu toga zaključuje da sam atraktivna. Pričali smo oko 20 minuta i kazao mi je da je dobio dosta poziva. Čak su ga zvale i udate žene. Zbog toga će, kad bude pravio još čestitki, da napiše da se ne javljaju udate i maloletne devojke. Pozvao me je na piće kako bismo se upoznali. Nisam pristala, rekla sam mu da ću da mu se javim kad razmislim, iako sam odmah znala da želim da ga vidim - zaključila je razgovor za Telegraf.rs anonimna devojka.

Devojka koju je ovakav gest "oborio sa nogu" je pitala pravog beogradskog zavodnika ženskih srca zašto se odlučio na ovakav prilaz pripadnicama lepšeg pola. Objasnio joj je da je želeo da bude originalan i da je vreme društvenih mreža ovakav način upoznavanja žena sasvim u redu.

Mnoge veze sklopljene su putem društvenih mreža. Neke od njih krunisane su i brakovima. Da li je deljenje flajera sličan način upoznavanja kao preko društvenih mreža?

Svoje mišljenje nam ostavite u komentaru.

VIDEO: Miloš Koprivica, sve tajne i trikovi beogradskog Kazanove

(G.A./I.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    2. februar 2019 | 12:36

    Da je taj Kazanova kakvim se predstavlja, ne bi na najlaksi nacin trazio devojku. A vidi se vec i da je mator, gde mu je porodica? 😄

  • Sloba

    3. februar 2019 | 12:26

    Tipicno srbija samo da se zaradi bez znoja neka para posto sad nema sverca goriva i duvana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA