≫ 

Traži se nemarni Beograđanin: Bacio je papke kroz prozor, pa napravio veliku štetu (FOTO)

Jedna sugrađanka sa Novog Beograda tražila je pomoć komšija da pronađe "bacača" sa visine

  • 10

Nema Novobeograđanina koji stanuje u soliterima, a da nema priču o tome da komšije sa viših spratova bacaju đubre kroz prozor. Najgore je, kažu, leti sa bacanjem lubenica, koje se potom rasprsnu u bezbroj komadića.

Da l' je do lenjosti da se izađe do kontejnera, čistog bezobrazluka ili nečeg trećeg, tek nedavno je jedna sugrađanka sa Novog Beograda tražila pomoć komšija da pronađe "bacača" sa visine.

Naime, na njen automobil je nepoznati počinilac, između 23 i 7 sati ujutru, bacio ni manje ni više nego svinjske papke, koji su joj oštetili stakleni krov na "smartu".

Ona je pozvala sve koji imaju bilo kakvu informaciju da je pozovu na broj telefona ili da dođu do njenog stana, jer je, kako navodi, materijalna šteta velika.

Ako ste nešto videli ili čuli obratite se Emiliji, Foto: Facebook:Retardirana Srbija/Dejan Paprić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novi Beograd

    3. februar 2019 | 17:10

    Sesnaest godina sam ziveo na prvom spratu u sestospratnici. Nekad smo imali antene na terasama i moja je uvek bila okicena kesama djubreta sa visih spratova. Leti su dominirale kore od lubenica, a o slivanju prljave vode kad peru terase da i ne govorim. Buka kao da cele noci pomeraju namestaj.Ja ni krpu nisam protresao preko terase iako je ispod mog stana bila podstanica. Na kraju sam prodao stan i kupio drugi na poslednjem spratu da ne trpim maltrtiranje, jer ni ja ne maltretiram druge.

  • StefanPavke

    3. februar 2019 | 16:28

    Bacaju papke umesto da izvozimo za Kinu. Oni bi nama dali letece automobile

  • Vule

    3. februar 2019 | 18:42

    Jos jedan od dokaza da se vracamo u blato I opanak iz kojih smo teskom mukom izasli sedamdesetih I osamdesetih godina. Ne mislim naravno na poljoprivrednike vec na mentalni sklop nekih oko nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA