≫ 

Koban dan za Beograđanke: Za samo 9 minuta "pokošene" četiri žene, sve prevezene u Urgentni centar

Prva nezgoda dogodila se u 18.31, a druga u 18.40

  • 18

Koban dan za Beograđanke. U roku od samo devet minuta, juče su na prestoničkim ulicama automobili udarili čak četiri žene.

Prva nezgoda dogodila se u 18.31. Kako saznajemo, kod pijace u ulici Džorža Vašingtona, vozilo je udarilo dve mlade devojke od 22 i 23 godine.

A samo devet minuta kasnije, u 18.40, pokošene su i dve žene od 34 i 38 godina, i to na pešačkom prelazu u naselju Stepa Stepanović.

Sve četiri žene prevežene su u Urgentni centar.

I noć u Beogradu bila je luda, pa je Hitna pomoć imala pune ruke posla.

VIDEO: Kontrola nad vozilom se gubi u sekundi i popravke nema! Sav užas poledice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    12. februar 2019 | 09:56

    Ispašće da branim vozače,ali pešaci se ponašaju kao ovce kad ih puste iz Tora! Kad vide pešački oni kreću preko njega ne gledajući ni levo ni desno kao da idu preko livade! A ekstra što su im slušalice u ušima i ništa ne čuju!!!

  • Crvena

    12. februar 2019 | 09:42

    Bez obzira sto je pešački i što je zeleno pre zakoračenja na kolovoz stanem i osmotrim da li mi ide vozilo u susret i koliko je udaljeno! Prema tome,odgovornost je podjednaka!

  • Mihailović

    12. februar 2019 | 10:16

    Lošiji vremenski uslovi, ne osvetljeni pešački prelazi...kad primetiš pešaka obično više ne možeš izbeći jer brzina nije prilagođena uslovima, a i pešaci ne gledaju u vozilo koje nailazi, misle da ih vozač vidi...kritične PP treba osvetliti jačim svetlom i staviti svetleći znak za pešački prelaz da vozači budu na vreme upozoreni, to je dobro iskustvo iz Banja Luke gde su zaustavili veliko stradanje pršaka na PP

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA