Grad Beograd nastavlja sa podrškom ženskom preduzetništvu: Raspisan konkurs za najbolju inovacionu ideju

Znatno manji broj žena se odlučuje da uplovi u preduzetničke vode, te će im ovaj vid pomoći biti od velikog značaja, ističe Dragomir Petronijević

  • 0

Kancelarija za mlade Grada Beograda raspisala je konkurs za najbolju žensku inovacionu preduzetničku ideju u 2019. godini. Na ovaj način, Grad nastavlja sa podrškom ženama koje su krenule putem preduzetništva čime se dodatno ohrabruju za pokretanje sopstvenog biznisa.

Član gradskog veća, Dragomir Petronijević izuzetno je ponosan na aktivnosti kojima Grad podržava pripadnice ženskog pola.

Dragomir Petronijević Foto: Grad Beograd/Promo

- Grad veliku pažnju poklanja promovisanju ženskog inovacionog preduzetništva, budući da se u Srbiji znatno manje žena odlučuje za bavljenje preduzetništvom kao i da im je ovakav vid pomoći od velikog značaja. Uveren sam da će Grad nastaviti da ide stazama inovacija i digitalizacije čime će se ići dalje u korak sa savremenim trendovima u svetu - ističe Petronijević.

Konkurs je objavljen na internet prezentaciji Grada Beograda (www.beograd.rs) i internet prezentaciji Kancelarije za mlade (www.kancelarijazamlade.rs), dok je rok za prijavu do 4. marta 2019. godine.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA