Sutra bez prevoza preko Starog savskog mosta: Tramvaji i autobusi menjaju trase zbog radova

Uvodi se privremena autobuska linija 7A na relaciji Blok 45 - TC "Ušće"

  • 0

Zbog radova koje će izvoditi JKP "Beogradput" na Starom savskom mostu, sutra od 8.00 do 16.00 sati menja se trasa linija 7, 9, 11L, 12L, 78 i 83.

Sedmica će u oba smera saobraćati na relaciji Ustanička - Gospodarska mehana i nosiće oznaku 7L , dok će devetka sa oznakom 9L povezivati Slaviju i Banjicu.

Tramvaji sa linije broj 11L će saobraćati na relaciji Blok 45 - Bulevar Milutina Milankovića i nosiće oznaku 11L. Dakle, oni će se kretati samo lokalno kroz Novi Beograd.

Tramvaji sa linije 12L će saobraćati na relaciji Omladinski stadion – Tašmajdan i nosiće oznaku 12L1.

Uvodi se privremena autobuska linija 7A na relaciji Blok 45 - TC "Ušće".

Autobusi broj 78 i 83 će u smeru ka Slaviji saobraćati sledećim saobraćajnicama: Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Brankova, Crnogorska, Karađorđeva i dalje redovnom trasom.

U povratku ovi autobusi voziće sledećim ulicama: Karađorđeva, Crnogorska, Brankova, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom.

DODATNE STANICE

Tokom izvođenja radova uspostavlja se privremeno stajalište u ulici Brankova (na silaznoj rampi sa Brankovog mosta) u smeru ka Savskom trgu kao i stajalište "Ekonomski fakultet" (oba smera) u visini parking garaže u smeru ka Brankovom mostu, odnosno 30 metara ispred raskrsnice sa ulicom Zemunski put (u visini parka) u smeru ka Savskom trgu.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA