• 95

Grad Beograd u renoviranje saobraćajnice ulaže oko 220 miliona dinara: Mladenovčani dočekali uređenje ulice posle 60 godina (FOTO)

On naglašava da je ovo primer kako Grad može da ulaže novac za završetak infrastrukture u prigradskim opštinama

  • 95

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je danas poslednju, treću fazu radova na saobraćajnici Braće Badžak u Mladenovcu, čijom će izgradnjom celokupni teretni saobraćaj biti izmešten iz centralnih ulica te opštine.

- Grad Beograd je u renoviranje ove deonice uložio oko 220 miliona dinara. Rekonstrukcija ulice rađena je u tri faze. Radovi su rađeni po fazama jer je bilo potrebno da se reše imovina i instalacije - kaže Vesić.

On je dodao da je ljudima iz Mladenovca 60 godina obećavana ta ulica, te da se konačno došlo do trenutka da ona bude završena.

Foto: Skupština grada

- U okviru radova urađeno je 10.500 kvadratnih metara kolovoza, oko 2.000 metara vodovoda, 2.000 kanalizacije i 1.170 metara javnog osvetljenja - kaže Vesić.

On naglašava da je ovo primer kako Grad može da ulaže novac za završetak infrastrukture u prigradskim opštinama.

Foto: Skupština grada

- Do 2023. godine očekujemo da Mladenovac bude povezan na gradsku vodu. U okviru projekta metro, jedna od linija će ići do Mladenovca - istakao je Vesić.

Foto: Skupština grada

Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić kaže da se nada da će poslednju fazu radova izvršiti u najkraćem roku i na zadovoljstvo stanara.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima