≫ 

Pola Beograda bilo u mraku: Preko 23.000 korisnika ostalo bez struje zbog kvara

Do ispada je došlo u trafo stanici Obilić

  • 18

Veliki broj sugrađana požalio nam se večeras da nema električnu energiju. Sugrađani sa Voždovca i Zvezdare kažu da su zvali brojeve za prijavu kvara, ali da ih je nemoguće bilo dobiti.

Kako se nezvanično saznaje, struje nemaju delovi grada oko auto-puta do Bulevara kralja Aleksandra, kao i na Crvenom krstu.

U pitanju je ispad na visokom naponu, navode iz Beokoma, a iz EPS Distribucije su najavili da će se normalizacija snabdevanja električnom energijom uspostaviti u najkraćem mogućem roku.

Dežurne ekipe EDB su na terenu i pokušavaju da otklone kvar, Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Kako na svom Fejsbuk nalogu navodi zamenik gradonačelnika Goran Vesić, Elektrodistribucija Beograd ga je obavestila da je u 20.41 sati bez napajanja električnom energijom ostalo 23.226 korisnika na području Vračara, Savskog venca, Voždovca (Dušanovca) i Zvezdare.

Do ispada je došlo u trafo stanici Obilić. Dežurne ekipe EDB su na terenu i pokušavaju da otklone kvar. Očekuje se da će struja stići oko 22.30 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA