Seminar za mlade lidere centralne Evrope

Trodnevni program u Beogradu će okupiti oko 70 mladih iz Srbije, Slovenije, SAD, Mađarske i Slovačke

  • 0

U Beogradu je počeo trodnevni seminar Programa za mlade lidere centralne Evrope, koji će okupiti oko 70 mladih iz Srbije, Slovenije, SAD, Mađarske i Slovačke.

Kako je najavljeno iz Inicijative mladih za ljudska prava, koja je realizovala taj program u Srbiji, polaznici seminara učestvovaće u radionicama o pisanju projekata, medijima, fotografisanju, a pored zajedničkog rada, družiće se, predstavljati uspešne projekte sa prošlogodišnjeg programa, razgledati Beograd...

Drugog dana seminara, u petak, 17. avgusta, njegovi učesnici će organizovati akciju prikupljanja školskog pribora za decu iz Svratišta, u parku ispred hotela "Palas".

Poslednjeg dana, 18. avgusta, u tom hotelu biće održana radionica prošlogodišnjeg stipendiste Nila Desaija "Povezivanje sa prijateljima i porodicom", o korišćenju društvenih mreža i Internet servisa za komunikaciju.

U okviru programa 10 srednjoškolaca iz Loznice, Preševa, Šapca, Bujanovca i Valjeva je posetilo SAD, a potom su njihovi sugrađani ugostili 12 mladih iz SAD, koji su u dvonedeljnoj poseti Srbiji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA