≫ 

"Infostan" tuži Slavimira za zastarele dugove, on se muči da dokaže da je to nepostojeći dug i da je uredno plaćao: Ko je u pravu?

 ≫ 

Slavimir Gavrilović ističe da je opomenu pred utuženje dobio na jedan iznos, a samu tužbu na drugi i tvrdi da je na osnovu toga zaključio da ni zaposleni u Infostanu ne znaju koliko on navodno duguje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Јасмина
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • A.S.

    12. mart 2019 | 15:25

    Ja sam proslog meseca dobila opomenu za sest meseci , 770,00din. Ovog meseca sam dobila opomenu za tri meseca:330,00din.A sve se to slaze sa cinjenicom da kasne sa knjizenjem uplata po tri meseca, a nekad i cetiri.To odgovorno tvrdim jer proveravam vec dve godine.A sto se tice tog navodnog duga, imam uplatnice i sve placeno u roku, i nemam nikakav dug iz ranijih godina.Iznos je mali jer smo posteno prijavili i garazu za placanje. Ja zaista nemam reci. Da dodam i to da nam je glavni ventil za popravku, to sam saznala kad su dosli da menjaju vodomere.Ustanovili su da ventil mora da se menja, napisali nalog, i evo trca godina ne intervenisu. Na moja pitanja su u cudu, nestrpljivi i bahato odgovaraju da moram da cekam kad dodje nalog na red. Ne mogu da verujem da sam nemocna, i da se nadam da nece doci do nekog pucanja. Sama ne smem da ga menjam, tu su bili izriciti.

  • jovan

    25. februar 2019 | 19:05

    To su nevdjeni prevaranti. Meni su aprila 2014 poslali resenje o utuzenju na iznos od 120.650,00 dinara. Odem i uplatim navedeni iznos, a oni umesto da rasknjize zaduzenje navedeni iznos tretiraju kao preplatu i narednih godinu dana rasknjizavaju buduca zaduzenja. Sad mi poslali za taj iznos preko izvrsioca nalog za popis pokretnih stvari ali na iznos od 186.650,00 jer su za sav taj period obracunali kamatu. Niko u infostanu nece da razgovara na tu temu pa sam prisiljen da pomoc potrazim na sudu.

  • Pravnik

    25. februar 2019 | 16:12

    Moraju da daju listing uplata. U Infostanu pricala mi je jedna sluzbenica sta se radi t j.ne radi. Rade skraceno,kada im se ne ide na posao ne dodju,i ceo dan ne nspisu nekada ni jednu brojku. Utrosak vode pisu proizvoljno,naplacuju za kanalizaciju iako je nema....HAOS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA