≫ 

Radovi na vodovodnoj mreži, od ponedeljka suve slavine u tri beogradske opštine

- U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku - napominju iz Vodovoda

  • 0

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac, u ponedeljak 25.02.2019. godine od 07.30 do 24.00 sata, bez vode će ostati potrošači u ulicama Brankovoj, Zeleni venac i Jug Bodanovoj (potrošači na parnoj strani).

Sat vremena kasnije, odnosno od 8.30 sati,radnici Beogradskog vodovoda i kanalizacije počeće radove i u opštini Zvezdara. Slavine biće suve do 18 sati potrošačima u Žičkoj ulici (između ulica Branka Krsmanovića i Golubačke).

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije od ponedeljka izvodiće radove i na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Barajevo od ponedeljka 25. februara do petka 01. marta 2019. godine. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači:

25/26.02.2019. godine – duž Lipovačkog puta;

26/27.02.2019. godine – u naselju Barajevo;

27/28.02.2019. godine – u naseljima Baćevac i Meljak;

28/01.03.2019. godine – u naseljima Šiljakovac, Guncati i Vranić;

- U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku - napominju iz Vodovoda.

Preporučeno je potrošačima da naprave zalihe vode Foto: Pixabay.com

U Novom Beogradu radovi počinju od 9 sati u utorak i trajaće do 22 sata, istok dana. U tom periodu bez vode će biti potrošači u bloku 44, oivičen ulicama Jurija Gagarina, Gandijevom i Nehruovom, kao i potrošači u Gandijevoj ulici 167 i 169.

Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Tokom intervencija biće obezbeđene auto-cisterne sa pijaćom vodom za najnužnije potrebe, a na potrošače se apleuje da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA