≫ 

Novi gaf na RTS-u: Majstor brusi li brusi, a struje nigde (VIDEO)

Majstori su se trudili da prilog RTS-a, tačnije Beogradske hronike, bude što uverljiviji

  • 27

Majstor, propisno obučen, sa maskom na licu i u belom kombinezonu, sa kapuljačom na glavi izazvao bi poštovanje svih koji ga vide na radnom mestu, da nije jednog bitnog detalja. Dok on naime brusi zid, kabl mu se završava u ruci, što će reći aparat nije uključen u struju. A i njegov kolega, malo dalje od njega, radi isto.

Majstori su se trudili da prilog RTS-a, tačnije Beogradske hronike bude što uverljiviji, dok su se snimale "smrdljive zgrade" u Ulici Mileve Marić Ajnštajn, gde je u toku sanacija druge zgrade.

Nadamo se samo da se inače trude da ozbiljno i profesionalno obavljaju svoj posao i da nemaju previše vremena za ovakvo "poziranje".

BLUROVAN NATPIS NA DUKSU

Podsetimo, RTS je iznenadio gledaoce u četvrtak, 21. februara kada su zamaglili duksericu sa mapom Kosova i Metohije i natpisom "Nema predaje" u prilogu emitovanom u jutarnjem programu. Duks je nosio jedan od učesnika u anketi sprovedenoj na ulicama grada, a iz RTS objašnjavaju da je do propusta došlo zbog greške urednika.

Pogledajte video, a prilog o smrdljivim zgradama počinje na 19:23:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    23. februar 2019 | 13:03

    Boli vas neciji rad redom neradnici.

  • Rastko

    23. februar 2019 | 13:06

    Meni vise smetaju gro pozera 1 od 5 miliona na ulicama gradova Srbije koji nista ne rade od ova 2 radnika koja u pauzi svoga rada poziraju kamerama RTS-a !!!

  • Blam

    23. februar 2019 | 11:35

    Oj Srbijo, Severna Korejo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA