≫ 

Radovi na vodovodu i kanalizaciji zatvaraju i ulice i slavine: Detaljni spisak planiranih radova u narednih nedelju dana

Savet za ove Beograđane je da spreme zalihe vode

  • 3
Plumber, vodoinstalater, cevi, voda, cesma, popravka Foto: Pixabay

Beogradski vodovod i kanalizacija sutra i prekosutra će zbog radova na kanalizaciji blokirati za saobraćaj Ulicu vojvode Micka Krstića. Ulica će biti prohodna samo za autobuse gradskog prevoza. Naredne nedelje biće i radova koji će uticati na vodosnabdevanje.

Od ponedeljka do subote radiće se na redovnom ispiranju vodovodne mreže na Paliluli, a to za građane znači smanjenje pritiska i povremene prekide u snabdevanju u noćnom periodu (od 22 do 6 ujutro).

Prema planu, u noći između ponedeljka i utorka poremećaj mogu da očekuju stanari Višnjičke ulice i naselja Višnjica, a sledećeg dana, tačnije noći i građani Višnjičke banje i ceo potez do Velikog sela;

Između srede i četvrtka isti radovi izvodiće se na Karaburmi i Ćalijama, a između četvrtka i petka u delu rejona oivičenom ulicama: Dunavska, Vojvode Dobrnjca, Takovska, Cvijićeva i Ruzveltova.

Između petka i subote, poremećaj u snabdevanju vodom mogu da imaju stanari  u delu rejona oivičenom Bulevarom kralja Aleksandra i ulicama: Takovska, 27. marta i Kraljice Marije;

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, kažu u "Vodovodu".

Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, u utorak od 07.00 do 18.00 sati bez vode će ostati potrošači u naselju RušanjZa najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    1. mart 2019 | 16:34

    Kod pancevca plivaju fekalije

  • Boki

    1. mart 2019 | 14:45

    Pa dokle viseeee hocete resiti vise te probleme Slovacka ima svoj sistem pod kojim sve fenomenalno funkcionise i zadnjih 20 godina bez problema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA