≫ 

Vidak (10) krenuo u školu i nestao u Surčinu: Ceo Beograd ga je tražio, a on se sve vreme krio u garaži iza kuće

Desetogodišnjak je pronađen u blizini svog doma u Surčinu

  • 22

Vidak Kojić (10) nestao je kada je u ponedeljak krenuo u školu u Surčinu. Za njim je počela potraga, a dečak je sve vreme bio blizu svoje kuće. Kako je otac dečaka potvrdio za Telegraf.rs, Vidak se krio u garaži iza njihove kuće.

- Vidak je dobro. Kaže da se oko 9 sakrio u garaži iza kuće - rekao je otac dečka.

Policijski službenici obaviće razgovor sa dečakom i roditeljima kako bi utvrdili sve okolnosti koje su dovele do ovog slučaja, saopštio je MUP. Da je dečak nestao šerovano je na društvenim mrežama.

On je poslednji put viđen oko 13 sati na putu do škole. Dečak je imao plavi duks sa kapuljačom i nosio je ranac Crvene zvezde, pisalo se dok ga nisu pronašli oko 1 ujutru.

Nešto pre ponoći, otac dečaka je izjavio da je potraga u toku i da ne zna gde bi dečak mogao da bude.

- I dalje tražimo Vidaka. Gomila ljudi ga traži, ne možemo da ga pronađemo ceo dan - rekao je nam je njegov otac  i dodao da nemaju ideju gde bi mogao da bude i ne veruje da je pokušao da izbegne neke obaveze, poput kontrolnog u školi. Ponekad ide sam, ponekad sa drugarima u školu.

Njegova sestra koja je podelila apel na društvenim mrežama rekla je da su ga po izlasku iz kuće videli poznanici u autobusu. Takođe, Vidaku škola nije daleko, oko četiri autobuske stanice od kuće.

Nestanak je prijavljen i policiji, a razlog iz kog se dečak krio u garaži nije poznat.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    5. mart 2019 | 08:50

    I? Jel dobio batine za pamćenje do kraja života ili su roditelji morali da poštuju prava deteta po zakonu po kome ne smeš da pipnes rođeno dete?

  • Zoran

    5. mart 2019 | 07:31

    Drugi put ce biti u neprilici i niko ga traziti nece reci ce opet se sakrio imace tada velikih problema

  • Nevaljalko

    5. mart 2019 | 04:19

    Isto sam uradio kad sam bio klinac,sakrio sam se u cardak od kukuruza skroz gore medju crepove,slusam okolo kako me svi dozivaju a ja necu da se javim,budala,posle izvesnog vremena nisam smeo da se javim........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA