≫ 

Sutra bez vode deo Palilule kod Pančevačkog mosta

Radovi su planirani od 8 do 18 sati

  • 0

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, sutra od 8 do 18 sati, bez vode će biti potrošači na parnoj strani Ulice Pančevački put.

U pitanju je Pančevački put od broja 32d do broja 64 . Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Inače, na Paliluli će se do subote raditi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, a to za građane znači smanjenje pritiska i povremene prekide u snabdevanju u noćnom periodu (od 22 do 6 ujutro).

Prema planu, večeras će se raditi na vodovodu koji snabdeva građane Višnjičke banje i ceo potez do Velikog sela;

Između srede i četvrtka isti radovi izvodiće se na Karaburmi i Ćalijama, a između četvrtka i petka u delu rejona oivičenom ulicama: Dunavska, Vojvode Dobrnjca, Takovska, Cvijićeva i Ruzveltova.

Između petka i subote, poremećaj u snabdevanju vodom mogu da imaju stanari  u delu rejona oivičenom Bulevarom kralja Aleksandra i ulicama: Takovska, 27. marta i Kraljice Marije;

DANAS BEZ VODE U RUŠNJU

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, danas do 18 sati bez vode će biti potrošači u naselju RušanjZa najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA