≫ 

Potpuno ludilo na Novom Beogradu: Fotkali smo najbahatije vozače! Zaobilaze kilometarske kolone na opasan i krajnje bezobrazan način (FOTO) (VIDEO)

Gužve su po celom gradu, rekli su nam taksisti

  • 17

Sudar na Mostu na Adi napravio je veliku gužvu na Novom Beogradu, a ujedno sa zatvaranjem ulica zbog posete italijanskog premijera Đuzepea Kontea kolone su se stvorile širom prestonice.

Jedan deo vozača kako su zabeležili reporteri Telegrafa, ipak pokušava da ispadne "pametniji" od ostalih - zaobilazeći kolonu trotoarom i biciklističkom stazom.

Foto: Mateja Beljan

Primećeni su ne samo bahati motociklisti, već i automobili koji nervozno trube i ugrožavaju pešake i motocikliste da bi prošli.

Foto: Mateja Beljan

To su mahom taksisti i vozači koji se isključuju sa parlinga u zoni Jurija Gagarina, ali i veliki broj motociklista.

Naš reporter je u šetnji od Buvljaka do Delta sitija zabeležio desetak takvih automobila, a jedan od vozača je i pretio našem novinaru da njegovo vozilo ne sme da se nađe ni na kakvoj stranici i zahtevao da se fotografija obriše, što je i učinio.

Foto: Mateja Beljan
Foto: Mateja Beljan

- Svuda su gužve po gradu. U Omladinskih brigada, na Novom mostu ka Banovom brdu je bio udes, u centru u Takovskoj i u Kneza Miloša. Pogotovu su velike gužve u Novom Beogradu - rekli su nam iz Beogradskog taksija.

Foto: Mateja Beljan

Ogromna saobraćajna gužva stvorila se duž ulica Jurija Gagarina, Heroja sa Košara i uopšte svim prilazima Mostu na Adi i bočnim prilazima svim saobraćajnicama koje vode u tom pravcu.

Foto: Mateja Beljan

(M.Ro., M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    6. mart 2019 | 19:21

    STOKA.STOKA.STOKA.

  • ja

    6. mart 2019 | 18:32

    Taksisti su najbahatiji vozaci. Umesto da budu uzor kao profesionalni vozaci oni su SRAMOTA!!!

  • uros

    6. mart 2019 | 19:08

    Policija da vidi tablice ovih bezobraznih vozaca pa da pisi kazne lepo!!!! Bezobrazluk! Ne bi mu se pomerio sa trotoara nikad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA