Beograd će sutra biti blokiran: CarGo najavio protest, ove ulice će biti zatvorene (MAPA)

Nakon podneva verovatno je da nećete moći da se vozite kroz centar grada

  • 10

Udruženje "Car Go" održaće protest sutra od 13 sati. Vozači ove kompanije najavili su okupljanje ispred Štark arene, a voziće do Vlade Srbije.

Ovo je satnica i plan koji su saopštili organizatori protesta:

13h - Okupljanje kod parkinga ispred Štark arene na Novom Beogradu (sa strane Bulevara Zorana Đinđića)

Oko 14h - Protestna vožnja od Arene, ka ulici Španskih boraca, zatim desno u Bulevar Mihaila Pupina, Brankovom ulicom preko mosta kroz tunel. Kada se izađe iz terazijskog tunela skreće se u Dečansku ulicu, ide se ka Skupštini grada Beograda gde će biti napravljena kratka pauzu. Nakon toga nastavljaju desno u Kneza Miloša, desno u Nemanjinu do Vlade Srbije.

15h - Ispred Vlade Srbije okupljanje građana.

Prethodni protest započeo je 1. marta u podne, a oko 500 vozila blokiralo je saobraćaj od Kvantaške pijace do zgrade Vlade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo istina!

    14. mart 2019 | 15:17

    Car:go je firma registrovana u APR-u pod sifrom 6202-Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije! Njihova registrovana delatnost nema ama bas nikakve veze sa prevozom, oni spajaju preko svoje aplikacije korisnike i nelegalne pruzaoce prevoza, a od njih naplacuju 30% od svake voznje... Vozaci, amateri koje oni spajaju sa gradjanima, taj posao rade iz hobija i to im nije osnovno zanimanje, samim tim ne placaju nista nikome, osim vlasniku Car:go-a i vlasnik ce dati sve od sebe da ne izgubi taj profit... Legalni taksisti placaju 17 stavki u svom poslovanju i u sustini imaju resenje, ako ovi "divljaci" nastave sa radom, a to je da ce i 17000 taksista u Srbiji prestati da placa svojih 17 stavki i radice po sistemu Car:go-a, a onda ce i drzava i gradjani biti u velikom problemu!

  • Umpah Pah

    14. mart 2019 | 14:51

    Kako da ne, idite lepo u kabinet ministarke pa nju smarajte. Ostavite ljude da se kreću po gradu slobodno. Pun mi je više i taksista i vas.

  • dosta monopola

    14. mart 2019 | 13:50

    Imate podrsku vecine Beogradjana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA