≫ 

Otvaranje novog Lego® Certified Store u Beogradu

Jedan od najpoznatijih svetskih brendova igračaka, LEGO® otvara svoj drugi LEGO® Certified Store u Beogradu 12. aprila u Ušće šoping centru. Za vikend otvaranja  LEGO® pruža poseban prostor za dečiju igru, kvizove i nekoliko promotivnih ponuda, kao što su jedinstveni pokloni za prve kupce

  • 0

Smešten u tržnom  centru USĆE, LEGO® Certified Store nudi celokupan  LEGO® asortiman proizvoda uključujući standardne proizvodne linije kao što su LEGO® City, LEGO® Star Wars ™, LEGO® Friends, LEGO® DUPLO®, i pored toga nudi ekskluzivne prizvodne linije kao što su LEGO® Creator Expert, LEGO® Ideas. Takođe u našoj prodavnici  na „Pick-A-Brick“ zidu mogu se odabrati kockice po sopstvenoj želji i kupovati pojedinačno, odnosno „na meru“,imaćemo i pult “Build a Mini” gde kupci mogu kreirati svoju Minifiguricu u vise od 1000 kombinacija.

Foto: Lego

Osnovana pre više od 80 godina, LEGO® Grupa je posvećena stvaranju kreativnosti, zabavnom i kvalitetnom igranju dece širom sveta. Kompanija stalno uvodi inovacije kako bi deci osigurala kvalitetne i sigurne proizvode koji ih podstiču na rešavanje problema, saradnju, otkrivanje i zamišljanje.

Foto: Lego

Svi LEGO® proizvodi su najvišeg  kvalitete i u skladu sa EU propisima o sigurnosti igračaka. Za više informacija posetite www. LEGO.com. Za dodatne informacije o kvizovima zapratite LEGO® Store Srbija facebook stranicu!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA