Robot izašao na scenu i počeo da se raspravlja sa voditeljem, a onda je zaigrao uz "Gangnam Style" i poslao učesnicima Digitalnog samita dve poruke (FOTO)

Titan je želeo da "preuzme" vođenje programa od zvaničnog voditelja

  • 0

Početak drugog Digitalnog samita Zapadnog Balkana obeležio je i robot robot Titan koji je plesao uz planetarni hit "Gangnam Style". Pre zvaničnih obraćanja, na scenu je izašao robot Titan, koji je želeo da "preuzme" vođenje programa od zvaničnog voditelja.

Titan je preuzeo vođenje Samita / Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Nakon kratke "rasprave" voditelja i robota na engleskom jeziku, dogovorili su se da ga voditelj odvede u muzej Nikole Tesle, nakon čega je Titan pristao da moderatoru omogući da nastavi sa predstavljanjem programa Samita.

- Dame i gospodo, da li ste spremni da uživate u žurci? - upitao je robot učesnike, nakon čega je kratko igrao uz pesmu PSY Gangnam Style.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Nakon toga je otišao sa scene, ali ne pre nego što je otišao, citirao je širom sveta poznatu rečenicu Terminatora "I'll be back".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA