Kiki Lesendrić se pridružio osnovcima u pop-rok sekciji i otpevao čuvenu pesmu "Pilota", a onda ih je pozvao da učestvuju na koncertu (FOTO) (VIDEO)

Deca su bila oduševljena, a ni Kiki nije skidao osmeh sa lica

  • 1

U Osnovnoj školi "Rade Drainac" održana je muzička pop-rok sekcija kojoj se pridružio i Kiki Lesendrić iz grupe "Piloti".

Pre tri meseca profesorka muzičkog Ivana Velimirović oformila je muzičku pop-rok sekciju koju čine roditelji, zaposleni, bivši đaci, kao i učenici Osnovne škole "Rade Drainac" u Borči. Deca su uzrasta od petog do osmog razreda i trenutno ih ima četrdeset. Sekciji su se pridružila i dva roditelja koji sviraju gitaru, a od ostalih instrumenata u sekciji su i klavijature, bas gitare i kahon. 

Nakon jednog koncerta koji su imali u centru za kulturu "Vlada Divljan", snimak koncerta je došao do bubnjara grupe "Piloti" koji ga je pokazao Kikiju Lesendriću. Kiki je čuo snimak i rešio da podrži ove mališane.

Došao je na muzičku sekciju da zajedno otpevaju pesmu "Svet je lep kada sanjamo". Deca su bila oduševljena, a ni Kiki nije skidao osmeh sa lica. Pozitivna dečja energija i lep zvuk su očarali sve prisutne.

Foto: Telegraf/Ivana Trišić

Nakon završene sekcije, Kiki je pozvao ove mališane da pevaju na njegovom sledećem koncertu.

(Telegraf.rs / Ivana Trišić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    10. april 2019 | 21:44

    Sve cestitke , deci , skoli , roditeljima ! Bravo mali , samo napred ! Pokazali ste svojim vrsnjacima da sa skolom i muzikom , niste sami !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA