≫ 

Profesor fizike je zbog ocene ošamario i učenicu i njenu drugaricu u beogradskoj gimnaziji: Dečaci ih branili i udarili ga!

Nezadovoljna ocenom devojčica se pobunila i tada je nastao haos u Sedmoj beogradskoj gimnaziji

Profesor osamario ucenicu Ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Profesor fizike Z. O. u Sedmoj beogradskoj gimnaziji ošamario je danas nasred časa učenicu koja pohađa drugi razred ove škole. Kako saznaje Telegraf, do čitavog incidenta došlo je kada se nezadovoljna ocenom devojčica pobunila.

- Na času fizike druge godine došlo je do incidenta. Direktor i ja čuli smo vrisak i odmah otišli u učionicu - kaže pedagog škole Dragica Kitanović za"Telegraf.rs".

Ona objašnjava kako je do incidenta došlo:

- Dete je odogovaralo i bila je nezadovoljna ocenom, odnosno reagovala da nije u redu njegov način ocenjivanja. On je je tada ošamario. Druga devojčica krenula je prema njoj da je odbrani i onda je i nju udario. Zatim su dečaci krenuli na profesora kako bi odbranili drugarice i udarili profesora - prepričava Kitanović.

Na pitanje zašto je tako reagovao i da li je bilo predznaka da bi profesor fizike mogao da napadne nekog od učenika, odgovorila nam je samo da šta god da je razlog moramo da vladamo sobom u svim situacijama.

Kako dodaje, čim je procenila da je situacija pod kontrolom i da je umirala učenika pozvala je Hitnu pomoć. Devojčici je ukazana pomoć. Obavešteni su roditelji i odeljenski starešina, a profesor je odveden u pratnji policije.

VIDEO: Procureo skandalozan snimak iz škole: Učiteljica vukla autistično dete po podu

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Буба

    18. april 2019 | 15:07

    И шта сад? Шта правите од тога драму?!? Да је више таквих наставника не би нам девојке личиле на камењарке а момци би трчали за девојкама а не за момцима.

  • Tanja

    18. april 2019 | 13:35

    Ko ocenjuje znanje- nastavnik ili đaci koji odgovaraju/slušaju?! Školstvo je skroz degradirano, đaci su neartikulisanni, nekulurni, besni, bezobrazni, bezobzirni..... ZAŠTITITE NASTAVNIKE I PROFESORE OD ĐAKA I RODITELJA DOK IMATE KOGA JOŠ DA ŠTITITE. Sramota i bezobrazluka bez presedana da učenik prigovara na ocenu.

  • drasko

    18. april 2019 | 13:31

    Ma daj bre kakvo je vreme doslo sami ce sebi djaci davati ocenu koju misle da zasluzuju!Ko zna koliko je bila bezobrazna kad je coveka isprovocirala da joj zvekne samar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA