≫ 

Ni prodavačica ljubavi danas nema na beogradskim ulicama

Njih nema na ulici da protestuju zbog boljih uslova rada, pa pretpostavljamo da je u pitanju drugi način praznovanja, kroz nerad, odmaranje, lenčarenje, lenstvovanje

  • 1

Dobro poznate lokacije na kojima inače ima prostitutki, poput parka kod Ekonomskog fakulteta, Plavog mosta, Pančevačkog puta, Ade Ciganlije, Ulice Gavrila Principa... danas su prazne.

Ovih dana, posebno danas, na Prvi maj, mnogi će ostati uskraćeni za njihove usluge.

Upućeni sigurno znaju da skoro da nema dana ni godišnjeg doba da ih nema na svom "radnom mestu". Ali, jedan od dana kada je deficit u ponudi je i danas.

I "prodavačice ljubavi" imaju pravo na praznik, Foto: Shutterstock

Procenjeno je da građani Srbije godišnje na "prodavačice ljubavi" daju 134 miliona evra, manje-više.

Možda prijateljice noći nisu na uobičajenim radnim mestima zbog Međunarodnog praznika rada, koji se, širom sveta, slavi uglavnom kroz proteste. Njih nema na ulici da protestuju zbog poboljšanja uslova rada, pa pretpostavljamo da je u pitanju drugi način praznovanja, kroz nerad, odmaranje, lenčarenje, lenstvovanje. Pa imaju i one pravo da dignu sve četiri uvis!

Sad, da li je to razlog ili prosto prolećna, a pre bi se reklo zimska hladnoća koja se uvlači u kosti, a one su uglavnom oskudno obučene, sve je moguće.

VIDEO: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA