"Dozvoljeno je 60km na sat, ja vozim više od 100, a on još brže": Snimio iz kola divljanje autobusa na Ibarskoj magistrali (VIDEO)

Znaci ograničenja brzine na našim putevima su čist ukras

Na Ibarskoj magistrali, kraj znaka ograničenja brzine do 60 kilometara na sat, proleće putnički autobus. Vozač putničkog automobila koji je išao iza njega, maltene istom brzinom, poslao nam je video njihove jurnjave na putu.

- Da li policija kontroliše njima tahografe i dokle će vozači autobusa divljati i izazivati nezgode?! Vozač Niš ekspresa ne bi izazvao onoliki sudar da ima iole neku kontrolu u saobraćaju! Kada zaustave šlepere, tada se pregleda sve od igle do lokomotive. Više kontrole autobusa molim! - napisao je Nenad R., koji je vozio za autobusom, koji je skoro duplo premašio dozvoljenu brzinu kretanja.

Kako je dodao, snimak je nastao pre skretanja za Rušanj.

Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja maksimalna brzina autobusa bila bi 80 kilometara na sat, osim na auto-putu gde je najveća dozvoljena brzina 100 kilometara na sat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA

    2. maj 2019 | 15:55

    Za ovaj haos u saobracaju kriva je Saobracajna Polucija niko drugi, niti znaju da zastave vozilo niti znaju da iz kontrolisu niti pisu kazne,neka ukljuce na Youtube kako na zapadu kontrolisu vozila,policija vozi civilna auta kriju se dok zaustavljaju u sumu iza kontejnera iza drveta a ne ovi nasi ispred kafane ili prodavnuce tu u blizini da im je pivo pri ruci.

  • NsCz

    2. maj 2019 | 14:22

    Bolje sipaj goriva i oteraj u servis da ti provere sve te silne lampice što su ti se upalile 😂😂😂

  • Priboj

    2. maj 2019 | 16:12

    Za autobuse,, gaga turs,, radarske kontrole ne važe. Raspitajte se koje suvlasnik, i da li saobraćajna policija sme da ih zaustavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA