Dve scene bujica i slapova blatnjavih potoka posle kiše u Beogradu (VIDEO)

Voda je u Kneza Višeslava kuljala iz asfalta, dok se u Siminoj slivala u "vodopadima"

  • 1

U blatnjavim potocima voda je juče proticala u centru prestonice. Građani su snimali prizore koje su zatekli u Siminoj ulici u Starom gradu, ali i u Kneza Višeslava na Banovom brdu, nakon jakog popodnevnog pljuska.

U samom centru u Siminoj ulici blatnjava reka opkolila je kafanu i okolne prodavnice, a sa pragova bežala je - stepenicama. Niotkuda, ili može se reći s neba, stvorili su se zato privremeni, prljavi, slapovi. Ni kaldrma Skadarske nije se videla od kišnih nanosa.

U Ulici kneza Višeslava na Banovom brdu potoci su kuljali, kako su naveli žitelji ovog naselja, doslovno iz asfalta. Na nekoliko mesta pojavile su se ogromne bare, zbog čega su pešaci i vozači imali problem da se kreću.

BVK: NEMA KVARA, DO KIŠE JE

Pojedini mediji preneli su da je u Kneza Višeslava do haosa došlo nakon pucanja cevi, dok je iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije (BVK), rečeno da u slučaju prenetih prizora sa lica mesta to nije slučaj.

"Potok" u Kneza Višeslava Printskrin: TV Prva

- Na ova dva mesta, u Siminoj i Kneza Višeslava nije bilo juče kvara. Pala je velika količina kiše koju kanalizacija ne može da primi, teško je kada su niži delovi grada, ne samo juče nego nikada. Delovi kanalizacije, takođe, često su zapušeni, stalno ima nekog šuta ili lišća. U Kneza Višeslava postoji kvar, ali snimak nije sa tog kvara - rečeno nam je iz BVK.

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    2. maj 2019 | 15:08

    Vesicu odmah to ucevi i eto jos fontana a moze i mini hidroelektrana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA