Najveća ponuda stanova na dan u Beogradu na jednom mestu

Kao odgovor na sve veći broj turista i posetilaca koji tokom cele godine dolaze u Beograd, raste i ponuda smeštaja!

  • 3
stan na dan Foto: Promo

Stan na dan već nekoliko godina zauzima jedno od vodećih mesta kao najbolja i najpovoljnija opcija za smeštaj u Beogradu. Ono po čemu se stanovi na dan(apartmani) izdvajaju od ostale ponude smeštajnih jedinica (kao što su hotelski i motelski smeštaj), jeste idealan odnos cene i kvaliteta, zatim široka ponuda apartmana na teritoriji celog Beograda, ali i jednostavnost pri rezervaciji smeštaja!

Velika ponuda stanova na dan

Kada je u pitanju stan na dan Beograd, izbor je zaista veliki! U ponudi se nalazi preko 1000 različitih apartmana- sve u zavisnosti od vaših potreba. Apartmani u Beogradu su različitog kapaciteta i opremljenosti, tako da možete da birate apartman koji će vam u potpunosti odgovarati i u kome ćete se osećati kao kod svoje kuće. Od studio apartmana, do većih, porodičnih stanova za do dvanaest osoba ili spa apartmana sa djakuzijem- izbor je Vaš! Pored toga, možete birati i lokaciju na kojoj želite da budete smešteni, što predstavlja veliku prednost apartmanskog smeštaja u odnosu na bilo koji drugi smeštaj u Beogradu.

Cene stanova na dan u Beogradu

Ono što zanima većinu gostiju koji žele da rezervišu stan na dan jesu- cene! Raspon cena apartmanskog smeštaja kreće se od 20 do 250 evra po danu. Cene se odnose na zakup apartmana i ne predstavljaju cenu po osobi. Dakle, za već od 20 evra po danu, možete iznajmiti stan koji u svom sadržaju ima spavaći deo, kupatilo i kuhinju. Naravno, cene variraju u zavisnosti od lokacije i opremljenosti apartmana (spa apartmani sa djakuzijem iznajmljuju se po nešto višim cenama), ali stan na dan svakako predstavlja najpovoljniji vid smeštaja u Beogradu!

stan na dan Foto: Promo

Kako rezervisati ?

Najbolje od svega je što je proces rezervacije stano na dan veoma jednostavan. Online pretragom odaberite stan na lokaciji koja Vam odgovara, ukucajte datume boravka i dobićete ponudu slobodnih stanova na traženoj lokaciji u traženom periodu. Nakon što odaberete željeni stanj, pošaljite upit za rezervaciju i odgovor ćete dobiti u najbržem mogućem roku! Pored toga, agenciju ili portal koji se bavi izdavanjem smeštaja na dan, možete kontaktirati i putem telefona ili društvenih mreža- koja god opcija Vama odgovara. Rezervacija smeštaja nikada nije bila jednostavnija!

Apartmani na dan u centru Beograda

Najveći broj smeštajnih jedinica čine stanovi na dan u centru Beograda! U ponudi se nalazi značajan broj apartmana na Obilićevom vencu, u blizini Knez Mihailove, podno Kalemegdana, zatim na teritoriji Dorćola ili u blizini boemske četvrti Skadarlije, a ovi delovi grada ujedno predstavljaju najtraženije lokacije u strogom centru Beograda. Dakle, kada su u pitanju Apartmani Beograd, centar grada je na prvom mestu što se tiče potražnje, ali i broja smeštajnih jedinica koje možete iznajmiti. Ukoliko želite da na najbolji mogući način upoznate Beograd i sve njegove čari, vaš izbor treba da budu stanovi u centru Beograda! Laganom šetnjom moći ćete da obidjete sve važnije lokalitete, ali i da uživate u jednom od mnogobrojnih restorana, kafića, muzeja, pozorišta i galerija koji se mahom nalaze u strogom centru Beograda!

Stanovi na dan na Vračaru

Iako najmanja beogradska opština, Vračar je svakako deo Beograda koji ne smete propustiti da obidjete pri svojoj poseti Beogradu. Vračar je najgušće naseljena opština prestonice Srbije koja odiše posebnim šarmom starog Beograda. Prošetajte Kalenić pijacom, obidjite Hram Svetog Save i uživajte u jutarnjoj kafi na Čuburi- doživite Vračar na najbolji način. Apartmani Vračar jedni su od najtraženijih iz ponude apartmana na dnevno izdavanje! Odaberite apartman koji odgovara vašim kriterijumima i provedite jedan lep period za pamćenje u Beogradu. Stanovi na Vračaru,izbor su naših gostiju koji žele da se osećaju kao kod svoje kuće!

stan na dan Foto: Promo

Stanovi na dan Novi Beograd

Novi Beograd sedište je velikog broja kompanija, popularnih tržnih centara (Ušće i Delta City) i novoizgradjenih kompleksa stambenih zgrada i poslovnih prostora. Na Novom Beogradu nalazi se i Arena, u kojoj se održava veliki broj sportskih i koncertnih manifestacija, kao i centar “Sava” u kome se nalazi najveća sala za publiku na teritoriji Srbije! Moglo bi se reći da najveća beogradska opština funkcioniše kao grad u gradu! Pored toga, Novi Beograd je okružen Savom sa jedne i Dunavom sa druge strane, gde možete uživati u šetnji ili kafi pored reke. Kada je tema stan na dan, Novi Beograd izrazito je popularna lokacija jer su apartmani mahom novi (tu se, pre svega, misli na naselja Belvil i A blok), ali i zbog toga što svi gosti koji dolaze sopstvenim autom, bez problema mogu pronaći parking mesto koje se na Novom Beogradu ne naplaćuje! Bez obzira da li su vaš izbor apartmani u blizini Arene, apartmani kod Sava centra ili apartmani u Belvilu, A bloku- Novi Beograd je jedna od boljih opcija kada je u pitanju stan na dan Novi Beograd.

stan na dan Foto: Promo

Stanovi na dan na opštini Zvezdara

Za sve goste koji su željni pravog odmora, nadomak centra grada, ali opet izolovani od svake buke, stan na dan Zvezdara predstavlja savršen izbor! Stanovi na Zvezdari nalaze se na potezu od Vukovog spomenika, preko Bulevara kralja Aleksandra, do dela oko predivne Zvezdarske šume, koji se opet spušta do TC Zira u Ruzveltovoj ulici i u blizini Novog groblja. Ukoliko odaberete stan na dan na Zvezdari, do najstrožeg centra Beograda biće vam potrebno oko dvadeste minuta lagane šetnje, a moći ćete da uživate u miru i tišini kojim Zvezdara odiše. Ova beogradska opština idealan je izbor kako za porodice sa decom, isto tako i za parove ili poslovne ljude kojima je potreban odmor. Odaberite vaš smeštaj na Zvezdari i provedite kvalitetno vreme u Beogradu!

Najveću i najbolju ponudu apartmanskog smeštaja možete pronaći na sajtu stan na dan! Rezervišite smeštaj koji vam odgovara po najpovoljnijim cenama, u bilo kom delu Beograda. Nudi i opciju plaćanja smeštaja preko računa firme, što predstavlja veliku prednost za sve poslovne ljude kojima je potreban apartman u Beogradu. Bez obzira da li vam je potrebno samo prenoćište u Beogradu ili ste se odlučili na duži boravak- mi imamo pravu ponudu za vas!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradjanin

    20. maj 2019 | 13:53

    Sjajno je predstavljen Beograd i sva njegova lepota. Podrska svima koji promovisu ovakav vid promocije naseg grada.

  • Lana

    18. maj 2019 | 12:09

    Zaista odlična ponuda apartmana. Više puta sam rezervisala za rođake iz inostranstva i svaki put su bili prezadovoljni. Ovih dana dosta vremena provodim na njihovoj stranici jer nam ponovo treba apartman :)

  • Svetskiputnik

    18. maj 2019 | 11:55

    Dosta putujem zbog posla kojim se bavim, često sam u Beogradu i bas upravo kakva slučajnost iznajmljuje stanove na dan preko ove agencije. Stan u Cika Ljubinoj mi najbolje odgovara ako je on zauzet uvek na sajtu pronađem nešto u blizini. Moderna domaća platforma, za mene bolja od Bookinga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA