20. Jubilarni Beogradski noćni market na pijaci "Blok 44"

Popularni muzičko-gastronomskih festivala Beograski noćni market biće održan danas (16.02.) od 18 sati do ponoći, na pijaci „Blok 44”. Ovaj jubilarni 20. po redu festival deo je Međunarodne konferencije Svetskog udruženja veletržnica (World Union of Wholesale Markets, WUWM) koja se održava u glavnom gradu, pod pokroviteljstvom Grada Beograda i JKP ” Gradske pijace”

  • 0

Gosti će imati priliku da se upoznaju sa preko 200 izlagača sa odličnom ponudom raznovrsnih proizvoda, hrane i pića. Centralnu ulogu imaće dugogodišnji poljoprivredni proizvođači – „šampioni pijaca“, koji dolaze iz sela oko Beograda i iz ostalih delova Srbije.

Beogradski noćni market Foto: Promo

Posetioci će moći da probaju tradicionalne srpske proizvode, kao što su: duvan čvarci, kobasice, ajvar, kajmak, prirodni sokovi itd, kao i domaće voće i povrće, koje najbolje uspeva u baštama srpskih poljoprivrednika. Dizajneri, afirmisani i neafirmisani umetnici izložiće unikatne predmete.

Beogradski noćni market Foto: Promo

Poseban ugođaj na ovom jedinstvenom festivalu hrane, pića i zabave pod otvorenim nebom daće odličan muzički program DJ Brkatog i vatromet. JKP Gradske pijace, zajedno sa članovima Svetskog udruženja veletržnica, ovom prilikom obeležiće međunarodnu kampanju „Love Your Local Market 2019“. Cela pijaca biće u znaku ove kampanje, a posetioci će dobiti poklone moderne cegere, bedževe, balone, majice i drugi promo materijal.

ULAZ JE SLOBODAN!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA