"Danas je dovoljno imati malo iskustva na kosilici za travu": Urnebesni video snimak koji pokazuje "kako nastaje" i šta sve trpi jedan vozač GSP

Supermen Sima tako se od kosilice teleportuje u "solarisov" autobus i tu počinje njegova priča

  • 3

Vozač Sima rešio je da svima u jednom video klipu pokaže kako se postaje i kako izgleda biti vozač autobusa.

U šali je napisao da su "usled masovnog odlaska vozača u inostranstvo kriterijumi i kvalifikacije za prijem novih vozača snižene", te da je "danas dovoljno imati i samo iskustva u košenju trave.

Supermen Sima tako se od kosilice teleportuje u "solarisov" autobus i tu počinje njegova priča.

Oblači uniformu, stavlja GSP kapicu i seda za volan.

U filmu ima i specijalnih efekata, pa tako Sima izbegava sudar s automobilim koji "pada s neba", a u autobus mu ulazi i jedan neobičan putnik, iz doba jure.

Sledi i "rafalna paljba" u vidu uvreda putnika.

Sima

Printskrin: Youtube

Kada je malo uznapredovao, Sima se dohvatio i pasoša. Kaže, pravac Nemačka.

Ipak, još ga možete sresti na jednoj liniji koja spaja Voždovac i Zemun.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    4. jun 2019 | 01:13

    Ovaj čovek se inače žali na sve živo. Ako mu toliko smetaju putnici i sve što posao vozača gradskog autobusa nosi sa sobom, niko mu ne brani da za iste pare rinta kod nekog privatnika vozeći kamion, gde će biti sam samcat. Ali, to normalno ne dolazi u obzir. Državna firma je ipak državna firma, sa plaćenim prekovremenim radom i plaćenim praznicima. Lepo meni prijatelj u GSP-u kaže: "Svaki posao je težak. Mnogo mi je bolje da ovde radim za 40 i kusur hiljada u državnoj firmi koja ipak mnogo više poštuje zaposlene nego privatnici, da viđam svoje prijatelje i roditelje svaki dan, da imam plaćene praznike, da mogu i da se ispričam sa nekim putnikom, nego da budem sam samcat u nekom kamionu sa neljudskim uslovima, ili da vozim međunarodne linije opet kod nekog privatnika i da ne znam kad sam kući."

  • DeniBg

    4. jun 2019 | 00:11

    Dobar je :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA