≫ 

Grad Beograd privremeno oduzeo vozilo CarGo-a (FOTO)

Vanredni inspekcijski nadzor izvršen je korišćenjem metode "skriveni putnik"

  • 32

Inspektori drumskog saobraćaja Sekretarijata za inspekcijske poslove danas su, uz asistenciju pripadnika Komunalne policije, privremeno oduzeli vozilo marke "Audi A4".

Oduzet CarGo Foto: Skupština grada

Kako se navodi u saopštenju Sekretarijata, vozilo je privremeno oduzeto od lica, koje je posredstvom "CarGo" aplikacije obavilo i naplatilo uslugu taksi prevoza putnika bez odobrenja potrebnog za obavljanje taksi prevoza.

Oduzet CarGo Foto: Skupština grada

Protiv lica koje je izvršilo uslugu taksi prevoza, Sekretarijat će dežurnom sudiji za prekršaje podneti zahtev za hitno pokretanje prekršajnog postupka.

Vanredni inspekcijski nadzor izvršen je korišćenjem metode "skriveni putnik", dodaje se u saopštenju.

VIDEO: Tuča vozača taksija i drugog prevoznika na Novom Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceda

    5. jun 2019 | 22:06

    Ceo grad je vec godinama ogorcen zbog bahatih i drskih taksista. Mene su licno vozili oko grada jer su ukapirali da ne poznajem grad, i naravno, odrali su me i to par puta. Njih treba ukinuti ili ih prevaspitati i naterati da budu posteniji i da snize cene na nivo CarGo pa se necemo buniti. A ovi sto ih lajkuju i podrzavaju, to rade oni sami za sebe A NE NAROD. HOCEMO CARGO.

  • Mirjana

    5. jun 2019 | 22:08

    Svi ovi sto podrzavaju taksiste, nisu gradjani, vec sami taksisti. Ne damo Carago, mnooogo su bolji i korektniji od taksista.

  • cargo fan

    4. jun 2019 | 21:53

    zamalo sam dobio batine od jednog bahatog taxiste cim sam mu pomenuo car go i da nemam nista protiv njih lik je skocio kao da sam mu opsovao majku najrodjeniju krenuo lik da se svadja sam sa sobom okrenuo se maltene da mi zavali samarcinu u fazonu mi taxisti treba ispit da polazemo u poznavanju grada a ja ga pitam jel to nesto drugacije od gprs i lik me izbaci napolje :) :) :) PRAVDA ZA CAR GO pa oni covece jedini u drzavi placaju 100% porez jer sve ide elektronski a ovi bahati ulicarski taxisti se bune jer ne mogu da kradu i nas gradjane i strance i drzavu !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA