≫ 

Divlja svinja stradala u centru Beograda posle pada sa garaže na Obilićevom vencu (FOTO)

Radnici su pokušali da je isteraju iz garaže

  • 28

Posle "krda" divljih svinja s kojima su Beograđani imali prilike da se sretnu oči u oči, građani su upozoreni na opasnost od ovih životinja, bar kada su u pitanju opštine Zemun i Novi Beograd. Međutim, naš čitalac je svedočio incidentu u samom centru grada, čiji je glavni akter baš jedna divlja svinja. Nažalost, po nju se sve završilo tragično.

U garažu na Obilićevom vencu jutros je ušla jedna divlja svinja, radnici JKP "Parking servis" su pokušali da je isteraju iz garaže, a ona je tom prilikom preskočila preko ograde sa šestog nivoa i stradala.

Divlja svinja, garaza Obilicev venac Radnici su pokušali divlju životinju da isteraju iz garaže, Foto: Ivan Mirosavić

POBEGLE SA VELIKOG RATNOG OSTRVA

Određeni broj divljih svinja, usled visokog vodostaja Dunava koji je poplavio Veliko ratno ostrvo, spas je pronašao na području Novog Beograda, što je prouzrokovalo veliku uznemirenost u javnosti.

ZOVITE NADLEŽNE SLUŽBE

Na terenu su uvedena dežurstva Lovačkog udruženja "Zemun", policije i JKP "Veterina Beograd", koji preduzimaju mere hvatanja, uspavljivanja i zbrinjavanja u prihvatilištu kojim gazduje LU "Zemun", kao i stalnog praćenja njihovog kretanja.

Mi vam predlažemo da ako u nekom deli grada ugledate ove životinje, nazovete nadležne službe da reše situaciju, da ne pokušavate ništa sami, da se upravo ovako nešto ne bi desilo.

VIDEO: Bukvalno kao prase u svemiru: Divlji vepar trči Kalemegdanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Barbara

    8. jun 2019 | 13:13

    Jadne... Skroz cemo istrebiti zivotinje prenaseljenoscu i ulaskom u teritorije im...Ali sto se kaze, “covek je jedina ‘zivotinja’ koja moze i treba da pocrveni od stida.”

  • Provincijalac

    8. jun 2019 | 14:17

    Pun Beograd veprova i krmaca!!!!

  • Rajvos@

    8. jun 2019 | 16:24

    Sto vise upoznajem životinje sve manje volim 'LjUDE'.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA