U centru grada uskoro počinju da voze specijalni autobusi: Evo kako izgleda "Vrabac servis" (FOTO)

Građane će u pešačkoj zoni besplatno prevoziti četiri mala električna autobusa - najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić

  • 12

U pešačkoj zoni u centru grada uskoro će početi da saobraća "Vrabac servis" u okviru koga će se građani besplatno prevoziti, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Građane će, kaže, u pešačkoj zoni besplatno prevoziti četiri mala električna autobusa. Kako je dodao, reč je o vozilima u koja može da sedne šest do osam ljudi.

Sličan servis, pod nazivom "Kavalir" već postoji u Ljubljani i po ugledu na njega biće napravljeni i oni koji će saobraćati centrom Beograda.

Kavalir, Ljubljana, mini busevi Sličan servis, pod nazivom "Kavalir" već postoji u Ljubljani i po ugledu na njega biće napravljeni i oni koji će saobraćati centrom Beograda-Foto: Wikipedia/Tiia Monto

Vesić je danas prisustvovao promotivnom sajmu na Trgu Nikole Pašića, u okviru Nedelje energije, na kome su predstavljeni razni gradski projekti koji za cilj imaju energetsku efikasnost.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma šta kazu

    12. jun 2019 | 17:10

    Besplatno?! Koliko 3 dana,a zatim 100 dinara jbg i to troši nečiju struju. Heh.. svašta....

  • Tamara

    12. jun 2019 | 15:26

    Lepo svaka cast ko se setio za ovako nesto nema ovoga na zapadu.

  • qwerty

    12. jun 2019 | 18:38

    bolje da uvedu vozice slicne onima na kalisu. ali besplatne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA