Najgori putnici u prevozu kraj kojih niko normalan ne bi seo: Brukaju nas i nerviraju svaki dan

Neki se razgolite, a drugi za sobom ostavljaju svinjac

  • 31

Vrućina, gužva i neprijatni mirisi nisu najgora stvar koju moramo da trpimo u gradskom prevozu - mnogo gori su pojedinci koji se ponašaju kao da posle njih više niko neće ući u taj isti autobus, za sobom ostavljaju smeće, štroku, ponašaju se nedolično i neumesno...

SEDIŠTE KAO KAUČ

autobusi nekultura

Foto: Privatna arhiva

Neki bi u prevozu baš da se opuste, treba odmoriti noge, a onda ih podignu na suprotno sedište.

I tako svojim prljavim patikama isprljaju tapacirung, pa posle toga neko na isto to mesto mora da sedne.

autobusi nekultura

Foto: Privatna arhiva

Tako se jedan momak razbaškario u autobusu, ali nije mu bilo dovoljno što je digao noge, već je tražio što udobniju poziciju, a za uspomenu je i fotografisao svoju bahatost.

HRANA I PIĆE

autobusi nekultura

Foto: Privatna arhiva

Ako ih i toletrišemo kada piju sok, ližu sladoled, pa čak i jedu pljeskavicu dok im iz hlepčića ispada salata, svinjac koji namerno ostave za sobom je nešto što ne može da se oprosti.

ŽVRLJOTINE

autobusi nekultura

Foto: Privatna arhiva

Ljubavne poruke još bi i mogle da se oproste, navijački slogani su za svaki prekor, ali uvredljive prepiske, pa čak i neke jezivije stvari poput ovih kukastih krstova nedopustivi su u gradskom prevozu.

SVIMA NAM JE VRUĆE...

Hlađenje u prevozu bez klime je malo otežano. Srećom, tu su lepeze. Ali... osoba koja hladi svoje međunožje je za izbegavanje u širokom luku.

Ali jedna devojka u zagrebačkom tramvaju definitivno je pobedila kada je u pitanju razgolićenost, pa se provozala baš kao da je krenula na plažu.

I nije jedina. Manje prijatan prizor je ovaj oznojan muškarac, koji je čak spremio i peškir.

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zz

    14. jun 2019 | 20:02

    Ljudi nemojte pogresno shvatiti kritika je dobro namerna. Srbiju volim vise nego ista, u Beogradu sam ziveo jedno vreme sad u inostranstvu. Znam da cu dobiti brdo minusa i to mi ne smeta. U Beogradu manjka kulture i discipline. Odnosite se prema drustvenoj imovine kao najveci neprijatelji. Secete granu na kojoj sedite. Prisustvo sam licno gde kreten iz dosade reze sic u busu. Ovo govorim da nesto treba da se menja. Mnogo primedbi imam ali bicu osudjen kao glupi Gastarbeiter mada sam skolu zavrsio u Beogradu. Pozzdrav.

  • Goran

    14. jun 2019 | 20:23

    Primitivizam, to smo mi. Tako izgledamo strancima...i svim drugim normalnim ljudima. Maloletnicima treba zabraniti kupovanje auto spreja. Starijima dozvoliti uz podatke iz licne karte. Nekultura se leci rigoroznim kaznama. Da se ovako nesto uradi u bilo kojoj drugoj evropskoj zemlji...nepojmljivo. Treba videti kako su to rusi resili sa svojim delikventima i primitivcima.

  • hahoj

    14. jun 2019 | 20:25

    navukla se kuka i motika u ovaj grad,fali traktor pa ga stvaraju...to je kreativnost bre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA