≫ 

Skandal! "Mali maturanti" zapalili i gazili fotografiju ministra prosvete (VIDEO)

Deo okupljenih danas je uz povike "Hoćemo ostavku" zapalio fotografiju ministra prosvete Mladena Šarčevića, a potom je bacili na beton i zajedno gazili

Posle jučerašnjeg odlaganja prijemnog ispita iz matematike, grupa "malih maturanata" okupila se ispred Ministarstva prosvete u Beogradu tražeći da se mala matura poništi. Protest je nastavljen i danas, a svršeni osnovci traže da im se omogući upisu u srednju školu na osnovu uspeha iz osnovne.

Deo okupljenih danas je uz povike "Hoćemo ostavku" zapalio fotografiju ministra prosvete Mladena Šarčevića! Potom su je bacili na beton i zajedno gazili.

Video je na Tviter prvi postavio Marko Dragoslavić, "Operativac iz Zemuna" koji je javnosti postao poznat posle incidenta na Trgu Republike i sukoba sa starijim Beograđaninom.

Video je na Tviter prvi postavio Marko Dragoslavić, "Operativac iz Zemuna" koji je javnosti postao poznat posle incidenta na Trgu Republike i sukoba sa starijim Beograđaninom-Printscreen/Twitter/Marko Dragoslavic(Operativac iz Zemuna)

Snimak se raširio društvenim mrežama i izazvao lavinu, uglavnom, negativnih komentara.

Printscreen/Twitter/Marko Dragoslavic(Operativac iz Zemuna)

"Čija god da su ova deca što pale, ne dao Bog da nam oni sutra za bilo šta odlučuju, Ovako se ne dolazi do rešenja problema. Ovakav prostakluk nije primeren deci koja zaista žele svoju budućnost" samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    19. jun 2019 | 16:25

    Napaljena decurlija naucila od starijih da se sve u Srbiji moze postici silom.Ovaj sto pali najglupji ima prosek 2,50 al oce da ne bude prijemnog pa da ne moze nijednu skolu upisati

  • Skg

    19. jun 2019 | 19:41

    Podrska za decu! Od roditelja

  • Suza Kg

    19. jun 2019 | 16:25

    Kazne za roditelje i ovu bagru koja podstiče decu na nasilje. Neću se iznenaditi ako sutra umesto slike zapale nekog beskućnika, pretuku nekog bespomoćnog... danas dobijaju vetar u ledja a sutra ćemo svi biti žrtve maloletnih delikvenata. Verujem da ovde neću videti decu onih koji bi samo da ruše i da huškaju, za to je bolje žrtvovati tudju decu...uostalom njihova su u privatnim školama i skupim destinacijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA