≫ 

Evakuacija u hotelu Crown Plaza: Svadba srpskog košarkaša prekinuta, pa nastavljena uz generator

Kako saznajemo, ekipe vatrogasaca odmah su se uputile na lice mesta

  • 57

Nakon večerašnjeg nevremena poplavljen je deo hotela Crown Plaza (bivši Interkontinental), a zbog prodiranja vode nastao je kratak spoj, usled čega se aktivirao panik taster i protivpožarni alarm, saznaje Telegraf.rs.

Nevreme je nakratko pokvarilo i svadbu srpskog košarkaša Ivana Paunića, čije je slavlje prekinuto. Direktor hotela Živorad Vasić ubrzo je nabavio agregat i svadba je mogla da se nastavi. Vest o tome možete pročitati OVDE.

 

Ekipe vatrogasaca odmah su se uputile na lice mesta, ali, srećom niko nije ugrožen. Iz uprave hotela potvrdili su Telegraf.rs da se u 18.15 sati oglasio alarm i da su gosti hotela na vreme evakuisani radi predostražnosti.

Hotel Crown Plaza, beograd, evakuacija Printskrin: Google Street View

Prskalice za gašenje požara dodatno su napravile štetu u hotelu.

VIDEO: Ludnica na Novom Beogradu, bulevari pretvoreni u reke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    23. jun 2019 | 22:46

    отамњело царство и господство Казуј мени, моје чедо драго, Како стоји сада Србадија: Како стоји вјера у Србаља, Јесу л Срби кано што су били Или су се Саво измјенили, Поју ли ми многе литургије, Дижу ли ми многе задужбине. Кано некад у време Немање И сина му Светитеља Саве, И славнога Милутина краља И Стевана милог ми Дечанца, И Лазара мог мученика И Милице славне Љубостињке, Ангелине мајке Крушедолке, И осталих цара и књегиња, Да л се и сад тако Бог поштује, Да л Србијом свете пјесме брује, Јеванђеље да л се моје шири, Српска земља да л тамјаном мири, Светли ли се образ у Србина Пред људима и пред анђслима, Великаши да л праведно суде, Богаташи да ли милост дјеле, Да л суседа сусед оправдава, Да л нејаког јаки подржава, Поштује ли млађи старијега, Да л дјевојке држе дјевојаштво, Да л попови по светињи живе, Калуђери да л за народ клече, И да л греју пештере сузама И за народ топлим молитвама. Да ли народ недјељу светкује, Да л празником цркву испуњује? Казуј мени, дични свститељу, Српског рода други спаситељу Каква ти је голема невоља Те ти рониш сузе низ образе, Пјесму неба плачем завршаваш?“ Тад говори Светитељу Саво: „О Господе, велики и силни, Пред киме се тресу херувими, Има л ишта теби непознато? Та ти видиш срце у човјеку И познајеш најтајније мисли. Видиш црва под кором грмовом. Под каменом гују отровницу На дну мора свако зрно пјеска. Не могу се од тебе сакрити. Тамних људи тамна безакоња, Због којих си на крсту висио; Али твоја љубав све покрива, Из љубави незнаније јављаш, Из љубави ти о знаном питаш, Да ти кажем што ти боље знадеш. Нису Срби кано што су били. Лошији су него пред Косовом, На зло су се свако измјенили. Ти им даде земљу и слободу, Ти им даде славу и побједу, И државу већу Душанове, Ал даром се твојим погордише

  • pera

    23. jun 2019 | 21:16

    Evakuisati ceo grad na selo

  • Outsider

    23. jun 2019 | 22:47

    Bio danas kod prijatelja u "BEOGRADU NA VODI". Parkirali se u garazi ispod KULE B...DOLE JE KAO U BAZENU, NE ZNA SE ODAKLE CURI I ODAKLE KAPLJE. UPLASIO SAM SE OD KOLICINE VODE KOJA DOLAZI "NIOTKUDA". Kako sve ono funkcionise nije mi jasno. NIKAD VISE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA